DURSUNBEY Belediye başkanlığının yanı sıra BALTOK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığını da üstlenen Ramazan  Bahçavan, anahtar teslim töreni öncesi Yeni Karesi konutları inşaat sahasında incelemelerde bulundu.

Bahçavan, hak sahiplerinin sabırsızlıkla beklediği BALTOK konutlarının yer tesliminde son 48 saate girilirken hummalı bir şekilde devam eden çalışmaları yerinde inceledi, şantiye sorumlularından bilgi aldı.

EVLER SÜSLENDİ
ANAHTARLAR HAZIR

Yeni Karesi konutlarındaki incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada Başkan Bahçavan, 31 Ocak Pazar günü saat 14.00'da Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz önderliğinde gerçekleştireceğimiz tören öncesi biz ekibimiz ile birlikte teslim için hazırız. 

Teslim törenimizin ardından kademeli olarak teslimleri sürdüreceğimiz BALTOK'ta her gün 15/20 daireyi hak sahiplerine teslim edeceğiz." ifadesini kullandı.


YENİ KENT KURULDU!

Balıkesir Belediyesi ve Baltok güvencesiyle yükselen Yeni Karesi Toplu Konut Projesinin ortak yaşam alanları; tenis kortu, yaya ve bisiklet yolları, park ve açık spor alanları ve basketbol sahasından oluşuyor. 

Editör: Haber Merkezi