Körfez bölgesinin incisi Edremit'in önemli turizm beldeleri Akçay, Güre ve Altınoluk'un sahil bölgelerindeki güvenlik, temizlik, bakım ve kontrollerin yapılması maksadıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Edremit Kaymakamlığı arasında protokol imzalandı.  
Protokol kapsamında; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Akçay, Güre ve Altınoluk'ta 74 bin 189,40 metrekare  sahil bölgesini 10 yıllığına Milli Emlak'tan kiraladı.
BAŞKAN UĞUR, "SAHİLLERİMİZİ GÜZELLEŞTİRMEK İSTİYORUZ"
Sahil bölgesine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli yatırım ve bakımı yapacaklarını ifade eden Başkan Ahmet Edip Uğur, "Sahil bölgemizi güzelleştirmek istiyoruz. Tuvaletleriyle, duşlarıyla, duşa kabinleriyle, ticari alanlarıyla güzel bir alanı turistlerin hizmetine sunalım. Bu protokol Edremit'imize, Balıkesir'imize hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Protokolün sahil bölgesine değer katacağını ifade eden Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, "Edremit ilçemizdeki Akçay, Güre ve Altınoluk'taki 74 bin 189 metrekare alan sahil kısmı, protokolle 10 yıllığına Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne kiralamış bulunmaktayız. Bu vesileyle burada güzel hizmetlerin olacağını temenni ediyorum" dedi.
Editör: Haber Merkezi