Peşinatsız ev almak her bireyin istediği ve günümüz şartlarında talep ettiği bir durumdur. Bu nedenle bankalardan alınan krediler yerine peşinatsız olan ev alma seçenekleri değerlendirilmektedir. Birevim firması yapmış olduğu bu sistem sayesinde günümüzde birçok birey ev sahibi olmuştur.

Yapılan bu sistem genel olarak bir havuz projesidir. Havuz içerisinde yer almak için peşinatsız ev al seçeneklerini değerlendirmek yeterlidir. Peşinatsız ev alma seçenekleri kişiye özel ödeme koşulları ile gerçekleştirilen bir durum olduğu için kimseyi zorlamadan sisteme dâhil edilmesini sağlar. Aynı zamanda peşinatsız ev almak isteyen 18 yaşını doldurmuş her birey başvuru yapabilir.

Kişiye Özel Ev Satın Alma İşlemleri

Peşinatsız evlerin fiyatları belli değildir. Kişi almak istediği evin bütçesini de kendisi belirler. O tutara göre bir ödeme planı ve dosya masrafı çıkar. Buna bağlı olarak Birevim ile peşinatsız ev almak oldukça mantıklı bir durum haline gelir. Tüm işlemler gün içerisinde tamamlanırken ekstra bir evrak istenmez. Senetli sistemdir. Ve tüm ödemeler bankaya yapılır. Ayrıca anlaşmalı bankalar ile otomatik ödeme talimatı vermek de mümkündür. Bu nedenle birçok kişi güvenli bir şekilde bu firmadan destek alır.

Herhangi bir peşinatı olmayan ya da istenilen meblağlara çıkamayanların tercih ettiği birevim havuz sistemi aynı anda binlerce insana hizmet verdiği için çekilişli olarak gerçekleştirilebilir. Çekilişli sisteme katılmak için herhangi bir şart aranmaz. Fakat peşinat olması ya da ödeme planlarının ne kadar yüksek olması çekiliş içerisinde sizi ön plana çıkarır.

Çekilişli Ev Sahibi Olmak

Çekilişli sistem daha hızlı sonuç almanızı sağlar. Bu nedenle peşinat olmasa dahi ödeme tutarlarını yüksek olması tavsiye edilmektedir. Taksitlendirme seçenekleri 12, 24, 36, 48 ve üstü olarak belirlenebilir. Çekiliş sistemine bağlı olarak evi satın aldıktan sonra da ödemelerin devam etmesi mümkün olur. Bu sistem içerisinde belirtilen çekiliş içerisinde isminizin çıkmaması durumunda daha öncesinde belirlenen ay içerisinde direk olarak ev meblağsı size ödenerek ev alımı sağlanır.

Deneyim Ve Profesyonellik

Tüm bu işlemler için bireyin direkt olarak başvuru yapması gerekmektedir. Vekâlet ya da farklı biri adına işlem yapmak mümkün değildir. Resmi bir işlem olduğu için kişisel bazı bilgiler isteniz. Aynı zamanda bu bilgiler hiçbir şekilde 3.şahıslar ile paylaşılmaz. Bu nedenle güvenle kişisel bilgiler firma ile paylaşılabilir. Aynı zamanda alanında uzmanlaşmış ve profesyonel olan çalışanlar sayesinde herhangi bir zorluk yaşamadan ödemelerinizi tamamlamanız mümkün kılınır. Bu nedenle telefon ya da internet üzerinden başvuru yapılabilir.

Gelişen Dünya’ya Ayak Uydurmak

Peşinatsız ev alma eskisinden daha kolay hale gelmiştir. Bu sektör sadece ev sahibi yapmaz. Aynı zamanda araç sahibi olmak isteyenlerin de kullandığı bir sistemdir. Bu sisteme dâhil olmak isteyen herkes birevim.com/peşinatsız-ev/ linkinden bilgi alabilir. Aynı zamanda kendi şehrinde bulunan danışmanlık ofislerine de başvuru yapabilmektedir.

Editör: Haber Merkezi