• DOLAR 32,59 %0.33
  • EURO 34,83 %0.21
  • ALTIN 2.505,61 %0.85
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 64.755 %2.85
  • ETHERIUM 3.089 %1.2
10°

Kampa Havalandırma ve Sulama Sistemleri San. Tic.

Firma Kodu #1353
Sektör Online Satış/Sanal Mağazacılık
Adres Nilüfer Ticaret Merkezi 66. Sk. No:5 Nilüfer/BURSA
URL https://www.kampa.com.tr/
Şehir/Eyalet Şirvan
Eklenme Tarihi 16.05.2023
"Kampa Havalandırma ve Sulama Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti. 1995 yılında uzman bir pompa ve fan distribütörü olarak kuruldu.
2011 yılında elektronik ticarete adım atan Kampa Havalandırma ve Sulama Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti, Bursa’da merkez ofisimizle birlikte satış ve destek bürosuna sahip oldu.
Destek bürosu sayesinde müşterilerimize hizmet ve destek sunmaktadır.
Yine Bursa’da bulunan servisi sayesinde, pompa ve fan montajı, tamiri ve testi için tam donanımlı ekibiyle yerinde danışmanlık, sorun giderme, servis hizmetleri sunmaktadır.
2012 yılının ilk çeyreğinde Kampa Pro-1 Petek Temizleme Makinasının Ar-Ge çalışmalarına başlandı.
Petek temizleme makinaları olarak üretilen bu makinalarda inovasyon girişimleriyle birlikte kapalı sulu sistemlerin temizlenmesi için çalışmalar yapıldı. Güneş enerjisi sistem temizliği, kat kaloriferi sistem temizliği, oto radyatör temizliği gibi işlemlerde de Kampa Petek Temizleme Makinaları teknikerler ve ustalar tarafından memnuniyetle kullanılmaktadır. Üretim ve Ar-Ge süreçlerinde ""jokey ürün"" mantığını benimseyerek kullanıcılara tek ürün ile farklı sulu sistem temizleyebilme imkanı sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

İkinci çeyrekte ise üretime geçildi. Kendini kullanıcı deneyimleri doğrultusunda geliştiren Kampa, Pro-1 modelin akabinde Pro-2, Pro-3 ve Pro-4 modelleri üzerinde çalışmalara başladı.
2019 yılı itibariyle Airflush kompresörlü petek temizleme makinelerinin Ar-Ge çalışmalarını bitirdi.
2020 yılı itibariyle çağın ihtiyaçları doğrultusunda Akıllı Sistem Petek Temizleme Makinelerinin Ar-Ge sürecine başladı.
İhtiyaçlarınızı en doğru ürülerle buluşturmayı prensip edinerek çıktılan bu yolda 2012 yılında Ar-Gesini tamamlanan Kampa Petek Temizleme Makinaları Türkiye’nin ilk yerli üretimi olan petek temizleme makinalarıdır.
Başarılı ve saygın geçmişini MARKA TESCİL BELGESİ alarak taçlandıran kuruluşumuzun Kaliteli malzeme, Zamanında Teslimat, Sorunsuz servis, Ekonomik Fiyat, kuruluş felsefe ve prensiplerindendir."

Bunlar da ilginizi çekebilir