• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 64.090 %4
  • ETHERIUM 3.054 %2.08
10°

Nakkaş Kebap

Firma Kodu #1131
Sektör Online Satış/Sanal Mağazacılık
Adres Gümüşyolu Cad. Eski Taş Ocağı Sokak No:27 Nakkaştepe İstanbul
URL http://www.nakkaskebap.com/
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 16.05.2023
Günün en güzel öğünlerinden biri olan kahvaltıyı eşsiz manzaralar ve tamamen doğal ürünler ile yapmak ister misiniz? Nakkaştepe kahvaltı ve kebap restoranı olarak tüm bunları ve çok daha fazlasını vaat ediyoruz. Güne iyi bir kahvaltı il hazırlanmanın size bütün gün ne kadar iyi geleceğini çok iyi bildiğimizden dolayı kahvaltı sofralarımızda birçok çeşit ürün sunuyoruz. Ürünlerimizin tamamını kendi bahçelerimizde özel olarak yetiştiriyor ve son derece güvenilir olarak sizlere sunuyoruz. Gönül rahatlığı ile eşsiz bir kahvaltı yapabilmeniz için gerek restoranımızda gerek ise mutfağımızda hijyeni en üst seviyede tutuyor ve bu konuda düzenli olarak denetimlerimizi yapıyoruz. Bunun yanında personelimizi son derece özenli seçiyor ve size en iyi şekilde hizmet etmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Hijyen konusunun yanı sıra özellikle üzerinde durmak istediğimiz bir şey var ki; restoranımızda tükettiğiniz yani kullandığımız neredeyse hiçbir şey dışarıdan alınmamakta ve tamamen bizim üretimimiz olmaktadır. Son derece özenle ve dikkatle yetiştirdiğimiz ürünlerimizde herhangi bir biçimde zirai ilaç kullanmıyor ve kesinlikle genetiği ile oynanmış tohumlar kullanmıyoruz. Yani kendinize Nakkaştepe kahvaltı ziyafeti verdiğinizde tamamen sağlıklı ve doğal ürünler ile kahvaltı yapacağınızı belirtmek isteriz. Bunun dışında kahvaltınızı son derece temiz ve nezih bir ortamda yapacağınız ve eşsiz bir manzaraya sahip olacağınızı da ekstra olarak belirtmek isteriz. İsterseniz sevdikleriniz ile isterseniz iş toplantısına veya grup olarak gelebilir ve kahvaltınızı yapabilirsiniz.

Nakkaştepe Kahvaltı Rezervasyonu
Güne eşsiz bir kahvaltı ile başlamak için sizlere eşsiz Nakkaştepe kahvaltı sofrasını sunuyoruz. İstediğiniz zaman bu kahvaltı olanağımızdan faydalanabilirsiniz. Günün belirli bir saatine kadar kahvaltı servilerimiz devam ediyor. Servis saatleri hakkında detaylı bilgi almak için bizler ile iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca öncesinde bizlere ulaşarak rezervasyon yaptırmanız da çok daha iyi olacaktır. Herhangi bir mağduriyet yaşamamanız ve sizlerin için özenle hazırlamış olduğumuz kahvaltılarımızdan faydalanmanız için rezervasyon yaptırmanız sizlere daha iyi hizmet vermemize olanak tanıyacaktır. Ayrıca özellikle kalabalık gruplarda ve özel günlerde rezervasyon yapılması kesinlikle gerekmektedir. Rezervasyon yaptırmak için bizlere iletişim adreslerimizden ulaşmanız yeterli olacaktır. Kalabalık kahvaltı keyfiniz içinde tercihiniz Nakkaştepe kahvaltı sofrası olmalıdır.

Nakkaştepe Kahvaltı Yapılabilecek Adresler
Nakkaştepe şubemizin dışında ayrıca Çekmeköy, Selamiçeşme, Erenköy ve Göztepe 1 ve Göztepe 2 olmak üzere 5 ayrı şubemiz daha bulunmaktadır. Bu şubelerimizden istediğinizde yine aynı eşsiz kahvaltıyı yapabilirsiniz. Her şubemize hizmet ve ürün kalitemiz aynı olmakta ve herhangi bir değişiklik söz konusu olmamaktadır. Bunun yanında her biri son derece temiz ve aynı şekilde nezih yerlerdir. Size en yakın Nakkaştepe kahvaltı yapabileceğiniz restoranımızı ziyaret ederek sizlerde güne muhteşem bir biçimde başlayabilirsiniz. Bunun için bizler elimizden gelenin en iyisini yapmakta ve sizler için en özel ürünleri en özel bir biçimde sunmaktayız. Tüm bu olanaklardan faydalanmak ve muhteşem manzaranın keyfini çıkararak kahvaltı yapmak için sizleri şubelerimize bekliyoruz.

Bunlar da ilginizi çekebilir