Dostlar, Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. İç ve dış düşmanlar, gelecek sene yapılacak olan seçimlere odaklanmış durumda. 
Aziz Milletimizin ve Devletimizin geleceğinin oylanacağı, tarihten gelen güçlü Adil bir Devlet anlayışının temellerinin atılacağı, 2019 başkanlık seçimine 
az bir vakit kaldı. 
Bu zorlu süreçte Sayın Devlet Bahçeli, mesele Devletimizin bekası, Milletimizin istiklali, gelecek nesillerimize istikbali ise, gerisi teferruattır söylemiyle, Ülkücü camiaya Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme talimatı ve sözü verdiği bugünler de. 
Dışlanmış olabilirsiniz, yıllardır haliniz hatırınız sorulmuyor olabilir. Dün Davamıza ve Liderimize karşı olanlar, hayatında AK Parti'ye oy vermemiş olanlar, bugün başkan veya yönetim kurulu üyeleri olmuş olabilir. 
Yüzlerce bildiğiniz, görüp de, kol kırılır yen içinde kalır diye, konuşmayıp yutkunduğunuz şeyler olabilir. Sizlerin dava şuuru ile, bir zamanlar gecenizi gündüzünüze kattığınız, o ihlas samimiyet kokan günlerden, bugün derdi menfaat olan, bazılarının siyasete sadece nemalanmak için girdiğini gözlüyor, görüyor olabilirsiniz. 
Sizleri sorgusuz sualsiz, bütün başarılarınıza rağmen kapı dışarı etmiş olabilirler. Kongrelerde hain ilan edilmiş, delege yapılmamış, hatta üyelikten ihraç edilmiş de olabilirsiniz. 
Lakin gün, bunları dert etme günü değil, gün Müslümanların bu kadar derdi varken, Ümmetin başına leş kargaları üşüşmüş iken, Memleketimiz üzerinde oynanan, yüzlerce oyunlar varken, kendi derdimizle, egolarımızla davamıza dert katma, davamızı savsaklama günü değil. 
Bu devlet hepimizin, bu memleket hepimizin. Şehit kanları ile sulanmış bu Aziz Vatan toprakların da hepimizin ecdadı atası yatıyor. Bizler de ne kimseye peşkeş çekecek bir karış Vatan toprağı, ne de bu Memleketten başka, hain fetöcüler gibi kaçacak, bir yurdumuz var.
Bugün iç ve dış düşmanların, Ülkem üzerine kumpaslar kurduğunu, bütün emperyalistlerin, siyonistlerin, ABD İsrail NATO'nun, Ülkemi bölüp parçalayıp, yönetme emellerinin olduğunu bileceğiz unutmayacağız. Şartlar bu haldeyken, hem dava adamıyız diyeceğiz, hem bu Parti ellerimiz de doğdu diyeceğiz, Reisimizin yoluna canımız kurban diyeceğiz. 
Ondan sonra da sen, ben kavgasına girip, Reisimize Partimize Davamıza nefsimizin kurbanı olup, eylemlerimizle dilimizle, gereksiz çekişmelerimiz le mevzii kaybettirip, zarar vereceğiz. 
Ey benim gibiler, ey benim gibi azgın nefsine yenilenler. 
Geminin kaptanı Reis olduktan sonra, amaç Allah'ın rızasını kazanmak, hedef tarihimizde ki gibi, büyük Devlet adil bir Millet olmak, zalimin zulmüne dur demek, mazlumun sesi nefesi olmak ise. Bizler bu geminin içinde olduktan sonra, bu fırtınalı denizde kaptanımız Reis, kılavuz kaptanımız Sayın Devlet Bahçeli olduktan sonra. 
Geminin birinci mevki de Hasan oturmuş Hüseyin oturmuş, ikinci mevki de Ali oturmuş Veli oturmuş, koltuklarda gemiye yeni binenler oturmuş, gemiyi suya indirenler, sefere hazırlayanlar oturmuş çok mu önemli. 
Ben sen o hepimiz, bu geminin içinde yolcular değil miyiz. Hepimiz aynı limanın, aynı ortak rotanın gönül erleri yolcuları değil miyiz.
Bırakalım artık, aynı geminin içinde koltuklarda oturma kavgalarını. Şükür edelim Rabbimize, bu geminin yolcuları eyledi bizleri diye. Kaptanımız ihlaslı imanlı işinin ehli biri diye, yanında azgın ihanet dolu sular da, ona kılavuzluk yapan akil bir insan, Devlet gibi bir adam var diye. 
Az kaldı dostlar, kardeşler.
İnşallah 2019'da bu gemi, bütün hırçın dalgalara rağmen limana varacak, hedefe ulaşacak. Ondan sonra hiçbir hırçın dalganın, fırtına boranın, limana demirlemiş gemimize zararı dokunmayacak. 
Ey geminin makine dairesinde çalışan, bu geminin yol almasın da görev üstlenenler. Bizlere kızmayın, bizler yıllardır süregelen ihanetler yüzünden, korkularımız dan endişelerimiz den kurtulamıyoruz. Gemiye gelecek herhangi bir zarar dan, geminin su almasından, limana varmadan bir buz dağına çarpıp batabilecek olmasın dan dolayı, evham yapıyoruz.
Sizler eminiz ki bizlerden çok daha iyi bir şekil de, görevlerinizi ifa edeceksiniz.
Lakin ara sıra, geminin güvertesinde bulunanlara da söz verin, bir dinleyin, ara sıra kulak verin onlarla istişare edin. Sizler kameralarda, makine dairesinde iken, onlar dışarıdaki fırtınaları, esen deli rüzgarları, gemiyi torpillemek isteyen hainleri daha iyi görüyor olabilir. Çünkü bizler yıllarca bu geminin idaresinde, selametle güvenli bir şekilde rotasında gitmesin de, gecesini gündüzü katmış vazife almış insanlarız. 
Kusurumuza bakmayın, lütfen bizlere kızmayın. Bizlerin derdi, her yerin hainlerle kaynadığı bir ortamda, kendimiz den başkasına güvenmemiz. Bizleri endişelendiren yıllar içerisinde, gördüğümüz yaşadığımız ihanetler ve hainlikler. 
Bizleri mazur görün, inanın bizlerin derdi, koltuk makam mevki değil, inanın bizlerin derdi mal mülk para değil, inanın bizlerin derdi bir köşe başında yer edinmek değil, inanın bizlerin derdi dünya menfaati hiç değil. 
Eğer inanmıyorsanız gemiye bindiğimizde ki, gemiyi suya indirdiğimizde ki çulsuz, makamsız halimize bakın, bir de dönün bugün güvertede seyahat ettiğimizde ki halimize bakın. Eğer halimiz de en ufak bir değişim varsa, bir santim veya milim uzamış isek, davamıza Reisimize, Partimize ahlak ve maneviyatımıza helal getirmiş isek, bizler Kuranın çizdiği rotadan en ufak sapma göstermiş isek. Bizleri Hak bildiğimiz davaya da, davamızı da ihanet edenlerden ilan edin. 
Bizler davamız da, Liderimize de, onun işaret ettiklerine de, seçtiklerine de ihanet edecek, deli fırtınalar çıktığında, azgın dalgalar gemiye vurduğunda, 15 Temmuzda ki gibi, ihanet şebekeleri bütün okyanusu kapladığın da, onlardan korkup, bu gemiden inecek, Kaptanımızı terk edecek insanlardan değiliz. 
Kardeşler bizler hatalı değiliz, yinede sizleri üzüyor isek, bizlere hakkınızı helal edin. Bizler sizlere ayak bağı olmaz, derdinize dert katmayız, sizler sıratı müstakim doğrultusun da hareket ettiğiniz müddetçe, bizler sizlere paspas olmaya razıyız. O yüzden işinize bakın, bizleri kendinize, dert edinmeyin.
Kardeşlerim bu gemi adete günümüzde ki Nuh'un gemisi, bu gemi dünya mazlumlarını sağ salim limana ulaştıracak son gemi, bu gemi Ülkemizin İslam Ümmetini fazilete refaha, selamete, Ak günlere götürecek olan gemi.
Yolunuz açık olsun, rüzgarınız bol olsun, rotanız istikametimiz Hak ve Adalet çizgisinde olsun. Yalnız sizlere her an gören, kalbinizden geçenleri bilen, şah damarınız dan daha yakın, Allah CC. olduğunu ve hesap gününü unutmayın.
Selam ve Dua ile
15 OCAK 2016