Balıkesirli genç avukat Zeynep Amila Tezcan, cezaevindeki babasını ziyarete giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.  Feci kazada, Adısanoğlu ailesinden Mehmet Adısanoğlu da öldü.
 
Kubilay Tezcan ( ortadaki) organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla yargılandığı davada ömür boyu hapis cezası almıştı. Daha önce Kepsut Cezaevinde bulunan Tezcan, bir süre önce Kandıra'ya sevk edilmişti. Tezcan, cezaevindeyden önce kardeşi Hacı Ümit Tezcan'ın, şimdi de kızının ölüm haberiyle sarsıldı.
 
BABASINI ZİYARETE GİDİYORDU
Balıkesir'de iki aileyi yasa büründüren  ve 2 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı kaza  Kocaeli'nin Kandıra ilçesi Çubuklu Köyü Sapağı'nda meydana geldi. aşırı hız nedeniyle iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. 
 
Kandıra Cezaevi'nde yatmakta olan babası Kubilay Tezcan'ı ziyarete gittiği öğrenilen Zeynep Almila Tezcan yönetimindeki 34 BY 3091 plakalı otomobille seyir halindeyken, karşı yönden gelen  Uzman Çavuş Ozan Y.'nin kullandığı  06 SP 222  otomobil ile çarpıştı. 
Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Mehmet Adısanoğlu'nun öldüğü belirlendi.  Zeynep Amila Tezcan ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Hukuk Müşavirliği'nde görev yaptığı öğrenilen 24 yaşındaki Zeynep Amile Tezcan'ın ölümü, mesai arkadaşları ile hukuk dünyasını yasa bündürdürdü. 
 
KARESİSPOR BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI
 Bu arada, trafik kazasında yaşamını yitiren Zeynep Amila Tezcan'ın,  Karesi Belediye'nin spor kulübü öğrencilerinden olduğu öğrenildi. Karesispor Tenis Okulu'na gittiği bildirilen Tezcan için, kulüp başsağlığı mesajı yayınladı.

Editör: Haber Merkezi