Her şeyden önce dün akşam yapılan katliamı ve yapanlara Rabbim lanet etsin,ölenlere mağfiret,ailelerine sabır,yaralılara şifa nasip etsin.Bizlere kim yaparsa yapsın, bütün zalimlere,zulümlere karşı durma lanetleme basireti nasip etsin.
Dünya üzerinde iki çeşit devletler topluluğu var, bir ezenler hükmedenler, iki ezilenler kaderlerini razı olanlar.
Büyüklerin mandası altına gireceğim, dünyada olup bitenlere güçlülerin safında yer alıp haksızlığa zulme karşı çıkmayıp, alkışlayacağım dersen, ülkeyi onların istedikleri rotada yöneteceğim dersen sorun yok. Ne büyürsün, ne küçülürsün sünepe bir şekilde gelir yaşar ölürsün.
Ülkem son 80 yıldır, etliye sütlüye dokunmayan, büyük devletlerin işine karışmayan, dünyanın efendileri karşısında el pençe duran bir yapıya sahipti.
Dünyanın efendilerinden planları ne güzel işliyordu. Türkiyem pkk eliyle dışarıdaki olaylara kapısını kapamış, içeride devletin içerisine sızmış, fetö eliyle bütün kurumlar raptı zapt altına alınmış, Irak parçalanmış,şimdi dostumuz olan bir Barzani devleti kurulmuş, Suriye'de işid-deaş adı altında, sözde İslami örgütler eli ile kan gölüne döndürülmüş, pyd-pkk eliyle Akdeniz'e kadar uzanan terör koridoru- Kürt koridoru neredeyse tamamlanır hale gelmişti. Bu sayede Irak'ın 4 trilyon dolarlık Petrol- doğal gaz yataklarının Akdeniz'e boru hatları ulaşımının önünde ki engeller kalkmış, İşleyen plan sayesin de,gerçekte istenen Arz-ı Mevudun, büyük İsrail devletinin önündeki engeller birer birer ortadan kaldırılmış oluyordu.
Ama olmadı; yıllarca sessiz, sönmüş gibi duran bir yanardağ misali patlayan Ülkem, 1 Haziran seçim sonuçlarıyla başkaldıran pkk'yı, Doğuda- Güneydoğu'da onlarca Vatan evladını şehit-gazi verme pahasına hendeklere gömüyor, 7 Kasım seçimlerinde % 49,5 la AK Parti tekrar tek başına iktidara geliyor. 15 Temmuz'da son darbeyi vurmak isteyen hain fetö'nün, darbesine, karşı darbeyle karşılık veriliyor. 15 temmuz da bu hain darbe kalkışmasına karşı sokaklara akan bir Millet emperyalistlerin, dünyanın efendilerinin planlarını altüst ediyordu.
Artık Ülkem Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, bu bölgede ben de varım, oynadığınız oyunu bozacağım diye ortaya çıkıyor, Rusya ile arayı düzeltiyor, Suriye girip el Babı kuşatıyor, gerçekte İsrailin ,Fırat,Dicleye,Bağdata,Basraya ,Musul-Kerküğe geçiş yolu olan Kürt koridoruna dur diyordu.
Ayrıca Halep'ten 46 bin kişinin tahliyesini gerçekleştiriyor, Rusya ile birlik olup Suriye ateşkesi yolunda önemli kararlar alıyor, Orta doğu da barış adına akan kana Rusya ile engellemek yolunda dünyanın efendilerine rağmen dur diyordu.( Dünyanın efendileri kim diyeceksiniz ,bunlar Rochschild-Rockefeller aileleri-İngiliz Kraliçesi-Vatikan ) Bütün bu olaylar Ülkemi ve Rusya'yı, hedef haline getiriyordu.
Ülkem adeta bir terör fırtınası altına sokuluyor, toplumda korku salmak için, bir gün polise, bir gün askere, bir gün Beşiktaş'ta spor, sporcu emniyet mensupları hedef alınıyor. toplumun bütün kesimleri kaşınıyordu.
Bütün terör örgütleri adeta işbirliği yapıyor, pkk, askeri polis hedef alıyor, deaş denilen katil örgüt, laik seküler, mezhepsel grupları hedef alıyor , feto denilen örgüt, ruhu satılmış şakirtleri eliyle, bize emanet olan Rus büyük elçisini hedef alıyordu. Terör adeta patronlarının emriyle görev paylaşımı yapıyordu.
Birileri siz ne önlem alırsanız alın bu Ülke güvensiz, biz istersek Elçiyi de, polisi de, askeri de öldürebiliriz. 25 bin polisle emniyet tedbiri alsanız da, bir gece kulübüne silahla girip, onlarca kişiyi öldürüp, elimizi kolumuzu sallaya sallaya çıkabilir, gidebiliriz diyor.
Dün akşam yapılan eylemde ilk defa toplumun en üst elit kesimi hedef alınıyor, yıllık gelirleri milyon dolarlar olan ülkenin ekonomisini elinde tutanların, yabancı turistlerin, genelde Arap ülkelerin zenginlerinin oluşturduğu bir kesim hedef almıyordu.
Bakın göreceksiniz ölenlerden, ne İsrailli, ne Amerikalı, ne ingiliz- Alman -Fransız çıkacak.
Bize diyorlar ki; Suriye'den elini çek, hapishanedeki teröristleri serbest bırak, Kürt koridoruna evet de, Rusya ile ilişkileri dondur.
Anayasa değişikliği rafa kaldır, referandum başkanlık hayalini sonlandır. Bize biat et, emirlerinize uy, büyük devlet büyük millet olma hayalinden vazgeç ki, bizde seni rahat bırakalım.
Ey Millet; camiye gideni, diskoteğe gece kulübüne gideni,ya el birliği yapacağız, ya da oyuna gelip bu imtihan dünyasında laik- dindar deyip birbirimizi boğazlayanlar dan olacağız.
Ey Millet; Türk- Kürt olmakla değil üstünlüğün ancak takva ile olduğunun ya bilincine varacağız, ya da bölünüp,parçalanıp aynı dine mensup insanlar olarak, batıda büyük bizans hayallerine, doğuda büyük israil devleti hayallerini hizmet edeceğiz.
Ey Millet dindarı ateisti, Kürdü- Türkü Alevisi- Sünnisi, iktidarı muhalefeti ya bu vatan topraklarında hoşgörü, sevgi kardeşlik tohumları yeşertip, ortak paydamız, insanlık erdemi ile yaşayacağız, bu dünyanın imtihan yeri, hesap yerinin ahiret olduğu bilincinde olacağız, bütün yaratılmışları yaratıcısı Allah olduğu için değer vereceğiz, ya da birbirimizin katili Ademin çocukları gibi Kabiller den,katledilen Habiller den olacağız.
Ey Millet; gün bir olma günü, gün ayrışma günü değil, gün birbirimizi eleştirme günü değil, gün hatalarını örtmek günü, gün kendi meşrebimizle, kendi grubumuz, ailemiz, cemaatimiz partilerimiz, aşiretimiz mezhebimizden olanlarla sadece değil, gün bütün 80 milyonla kucaklaşma, sarılma, kaynaşma günü.
Selam ve dua ile