BATMAN’ın Kozluk İlçesi Bekirhan Beldesi Jandarma Karakolu önündeki kontrol noktasına PKK’li teröristlerin bombalı araçla düzenlediği saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu’nun cenazesi, uçakla getirildiği Trabzon'dan memleketi Rize'ye götürüldü.

ASKERLİĞİ ÇOK SEVİYORDU
Batman'ın Kozluk İlçesi Bekirhan Beldesi Jandarma Karakolu kontrol noktasına bombalı araçla yapılan terör saldırısında şehit olan 24 yaşındaki Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu'nun, Bandırma'da yaşayan Fatma ve Kamil Fazlıoğlu çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü olduğu belirtildi.

Fazlıoğlu ailesine, acı haber dün kendilerine ait Fazlıoğlu Apartmanı'nın 3'üncü katındaki evlerinde doktor eşliğinde söylendi. Aile daha sonra cenaze törenine katılmak üzere ilçeden ayrıldı. Şehidin lise arkadaşı Yasin Işık, "Kafaterya işleten babasına parasal katkı sağlamak ve iyi bir otomobil almak istiyordu. Kendisi ile son olarak bir ay önce konuştum. İyi olduğunu hiç bir sorunun bulunmadığını, izine gelmeyi düşündüğünü söyledi. Askerliği çok seviyordu" dedi.

Editör: Haber Merkezi