Balıkesirspor Kulübü Başkanı başarılı işadamı Mustafa Bahçeci’nin  Bahçelievler Mahallesindeki işyerinden kiracının 8 bin liraya çıktığı, belediyenin de işyerini 10 bin 500 liraya kiraladığı öğrenildi.


BELGELERLE YALANLANDI
Balıkesir iş dünyasının önemli isimlerinden Mustafa Bahçeci’nin Bahçelievler Mahallesi’ndeki iş yerinin belediyeye kiralanmasıyla ilgili ortaya atılan iddiaların gerçek olmadığı ortaya çıktı. Daha önce açıklanan kira sözleşmeleri bir kez daha ortaya konularak "yalan" haber çürütüldü. 


8 BİN LİRADAN ÇIKTI
10.5 BİN LİRAYA KİRALADI

Bahçeci’nin, Bahçelievler Mahallesi’ndeki işyeri için 2016 yılında kiracıyla yaptığı sözleşmede kira bedeli 8 bin lira. Eski kiracının çeşitli sıkıntıları nedeniyle boşalttığı yer bu kez belediyeye 10 bin 500 liraya kiralandı. 


EDREMİT YOLUNDAKİ
YERİ BİLA BEDEL TAHSİS ETTİ

Bahçeci, Adnan Menderes Mahallesi’ndeki Bahçe Tesislerinde bulunan eski Benzin Kafe’nin olduğu  350 metrekarelik işyerini belediyeye kayıtsız, şartsız ve bedelsiz olarak 30 Haziran 2019 tarihine kadar kullanım amaçlı bağışladı. 


GERÇEK DIŞI HABER 
İÇİN YARGIYA BAŞVURDU

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Mustafa Bahçeci, bir süredir internet üzerinden ve sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarıyla planlı ve sistematik şekilde yoğun bir yıpratma ve karalama kampanyası yürüttüğünü belirttiği "malum şahıs" hakkında yeniden yargı süreci başlattı.
HAKKINDA BİR ÇOK 
SUÇ DUYURUSU ve DAVA VAR

Balıkesir'de uzun yıllar çok sayıda kişi hakkında yaptığı sansasyonel haberleriyle dikkatleri üzerinde toplayan 'malum kişi' geçtiğimiz günlerde 'tehdit, şantaj, haksız kazanç' gibi iddialarla Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun da aralarında bulunduğu isimlerin şikayeti üzerine göz altına alınmış, sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakılmıştı. Bu arada, söz konusu ismin twitter hesabının şikayetler üzerine askıya alındığı, ürettiği sansasyonel içeriklerden bir çoğunun yargı kararıyla kaldırtıldığı belirtildi.

Editör: Haber Merkezi