Twitter'daki hesabından deprem kehanetlerinde bulunan ancak daha önce çoğu tahmini tutmayan Tayvanlı Dyson Lin, son depremi tutturunca Türkler sayfasına yorum yağdırdı. Takipçi sayısı bir anda 5 binden 27 bine yükseldi. 

Deprem tahminleri yapan ama bir uzmanlığının olmadığı belirtilen Tayvanlı Dyson Lin kehanetlerde bulunduğu Twitter adresinden Manisa depremiyle ilgili bir paylaşımı ortaya çıktı.


 

Dyson Lin, Twitter’daki hesabından, Balıkesir cihazının kilitlendiğini ve  deprem olacağını belirterek;  “BALIKESIR cihazı geçici olarak kilitlendi. Yani yakında bir deprem olacak. Bence cihaz çok büyük sinyaller aldığında çöküyor” diye yazdı.

Dyson Lin’in, İngilizce olarak yaptığı paylaşım şöyle; “IRIS BALB - BALIKESIR device crashed temporarily. That means a quake will happen soon. I think the device crashes when it gets very big signals.”

Lin tweetinde Balıkesir bölgesinde dalgalanmalar olduğunu ve yakında deprem olabileceğine işaret ederek, bir takipçisine de 5-6 aralığında beklediğini ifade etmişti.

Deprem tahmini tutan Lin'e sosyal medyada bir çok yorum geldi.

İşte o yorumlardan bazıları...


SON KEHANETİ TUTARSA
BALIKESİR'DE ÜÇ GÜN İÇERİSİNDE..

Dyson Lin, Twitter hesabında Balıkesir bölgesi için bugün bir kehanette daha bulundu.
quakeforecast'taki tahmini paylaşan Lin, buna göre üç gün içerisinde Balıkesir'e yakın bölgede 5 veya 6+ büyüklüğünde deprem yaşanabileceğini kehanetini takipçileriyle paylaştı.

Lin'in bu paylaşımın altına Türk takipçilerinden ilginç yorumlar yapıldı.
İşte o yorumlardan bazıları..


ZOMBİ GİBİ..

Bir takipçisinin  "500 km civarında dediğiniz bütün bölgeyi,  marmara'yı da içine alıyor. Zaten psikolojimiz bozuk, uyumuyoruz. Zombi gibi dolaşacağız böyle giderse" şeklinde yaptığı yoruma Lin; "Manisa mümkün. Depremler aynı yere yakın olmaktan hoşlanır" cevabını verdi.

Editör: Haber Merkezi