BALIKESİR'in Ayvalık ilçesinde taksicilik yapan 55 yaşındaki Atilla Bahçeci, 10 T 3902 plakalı aracının bagajında ölü olarak bulundu. 

Dün öğle saatlerinde duraktan ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamaması üzerine yakınlarıyla taksici arkadaşlarının seferber olduğu taksici Atilla Bahçeci'den üzücü heber geldi.

Jandarma ekipleri, İzmir Dikili ilçesinin Salihleraltı mevkisindeki ıssız bir bölgede park edilmiş 10 T 3902 plakalı takside yaptıkları aramada otomobilin bagajında Bahçeci'nin cansız bedeniyle karşılaştı. 

Talihsiz taksicinin cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
 


Evli ve bir çocuk babası Bahçeci'nin yakınlarının, dün kendisine ulaşamayınca kayıp başvurusunda bulunurken, sosyal medyadamki paylaşımlarla yardım istenmişti. 

GÜVENLİK GÜÇLERİ KATİLİN PEŞİNDE

Olayla ilgili araçta müşteri olan kişinin tüm bilgilerine ulaşan Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Dikili İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesindeki ekiplerin soruşturmalarını derinleştirdiği öğrenildi.

AYVALIK'TA YAS

Sevilen taksicinin ölüm haberi ilçede üzüntüyle karşılandı.

ŞOFÖRLER ODASINDAN KINAMA
Balıkesir Şoförler Odası Başkanı Rıza Tekin, üzücü haber üzerine taksicinin ailesiyle şoför esnafının acılarını paylaşırken, olayı kınadı.
Tekin, yaptığı açıklamada, "Ailesinin geçimini sağlamak İçin gece gündüz çalışan  Ayvalık’lı taksici  esnafımız Atilla Bagceci’nin mesleğini yaptıgı esnada  hayatını kaybetmesine sebep olan hain saldırıyı esnafımız ve Odamız adına kınıyoruz. Güvenlik Kuvvetlerimizin olayı aydınlatacağına inancımız tamdır. Merhuma Allah’tan rahmet Kaderli Ailesine ve yakınlarına Baş sağlığı dileriz." dedi.

Editör: Haber Merkezi