BALIKESİR'in yeni valisi Hasan Şıldak, Burdur'a veda etti. Şıldak, Balıkesir'deki görevine 18 Haziran Perşembe günü saat 14.00'de başlayacak. 

Vali Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak için valilik bahçesinde uğurlama töreni düzenlendi.

Uğurlamaya prokotol, kurum müdürleri, valilik personeli, oda ve STK temsilcileri, şehit aileleri, gazi ve engelli ailleriyle vatandaşlar katıldı. 

Törende konuşan vali Şıldak, "Bir Mayıs günü, bir Ramazan ayı gününde başladığımız Burdur Valiliği görevimizden bir haziran günü Balıkesir Valiliği görevine doğru yolculuğa çıkmış bulunuyoruz. Buraya kadar gelip bizleri uğurlama nezaketini gösteren bütün hazıruna çok teşekkür ediyorum. Allah'a ısmarladık diyorum" dedi.

Şıldak, görev süresinde devleti ve Cumhurbaşkanını en iyi şekilde temsil etme gayret ettiği belirtti. 

HELALLİK ALDI

Duygulu anların yaşandığı uğurlamada Şıldak'ın, Burdurlular'a son sözleri şöyle oldu:

"Hep birlikte çalıştık. Kimseyi dışlamadan iş birliği ve uyum içerisinde çalışmalarımızı yürüttük ve kesinlikle hiçbir zaman 'ben' demedik, 'biz' dedik. Bir takım çalışması ortaya koyduk ve en önemlisi de sizden biri olarak bunları yapmaya gayret gösterdik. Sizden bir personel gibi, sizin aranızda, sizin yanınızda. Sizden bir vatandaş gibi sizin aranızda sizin yanınızda olmaya ailecek gayret gösterdik. İtina ettiğimiz, üzerinde hassasiyetle durduğumuz en önemli husus buydu. Sizden biri olmak. Bunu ne ölçüde başarabildiysek bizim için o başarıdır, mutluluk kaynağıdır.

Bütün Burdur'a, Burdur'u temsil eden bütün temsilcilere 'Allah'a ısmarladık' diyoruz. 'Hakkınızı helal edin' diyoruz. Burdur'un bizim gönlümüzdeki yeri daimidir, kalıcıdır ve Burdur'da ne yaptıysak gönülden yaptık. Gönülden Allah'a ısmarladık diyoruz, Gönülden hakkınızı helal edin diyoruz."

İl Müftüsü Enver Türkmen'in dua etmesinin ardından vali Hasan Şıldak ve eşi uğurlamaya gelenlerle tek tek vedalaştı.

Tören mangasını selamlayan vali Şıldak daha sonra makam aracı ile kentten ayrıldı.

YARIN BALIKESİR'de

Şıldak, Balıkesir'deki görevine 18 Haziran Perşembe günü başlayacak.

Vali Şıldak için 14.00'de valilik bahçesinde karşılama töreni yapılacak.

Editör: Haber Merkezi