Ani vefatıyla Balıkesir'de hemen herkesi üzen güzel insan Faruk Kula, vefatının 52. gününde, doğum günü olan bugün düzenlenen Mevlid-i Şerifle anıldı.

SALON TIKLIM TIKLIM 
Kula ailesi tarafından Balıkesir'deki bir tesiste tertip edilen Mevlid-i Şerife katılan yaklaşık iki bin seveni, Faruk Kula'yı dualar eşliğinde sevgi, saygı, özlemle, rahmetle andı.

OĞULLARI KARŞILADİ

Kula'nın oğulları Rahmi, Uğur ve Cesur Kula ile kardeşi Fuat Kula, eniştesi İbrahim Özkul mevlide katılanları kapıda karşıladı.

BUGÜN DOĞUM GÜNÜ İDİ

Balıkesir'de hemen her görüşten insanın saygı duyduğu ender isimler arasındaki Faruk Kula yaşasaydı bugün 67 doğum gününü kutlayacaktı.

DOĞUM GÜNÜ PASTASI ve TESBİH

Vefatının 52.gününde dualar eşliğinde rahmetle anılan Faruk Kula'nın sevenlerine doğum günü pastası ikramında bulunuldu ve onu sembole eden anı tesbihleri hediye edildi.

HERKESİN SAYGI DUYDUĞU BIR  İSİMDİ

Yaşamı boyunca yaptığı her iş, attığı her adımla Balıkesir'in değerleri arasına adını yazdıran Ticaret Borsası'nın efsane başkanı ünlü iş insanı Faruk Kula, geçirdiği bir rahatsızlık sonucu tedavi gördüğü Istanbul'daki özel bir hastanede vefat etmişti.

Editör: Haber Merkezi