Balıkesir güzel isimlerinden birini daha kaybetti. 

Balkonuk Bilya ve Rulman Sanayi  Şirketi sahiplerinden ve Balkonuk Center'i Balıkesir'in sosyal yaşamına kazandıran tanınmış iş insanı Hacı Fahri Konuk vefat etti.


 

SEVİLEN, SAYGI DUYULAN BİRİYDİ

Geçen dönem Balıkesir Büyükşehir Belediyesinde meclis üyesi olarak görev alan Fahri Konuk, MÜSİAD ve Balıkesir'deki kurucuları arasında yer aldı AK Parti İl Teşkilatı yönetimlerinde bulunmuştu. 

Kurtdederil Güreşleri ağalığını da bir dönem üstlenen Fahri Konuk, hayırsever kişiliğiyle de adından saygıyla söz ettiriyordu.

BEYİN AMELİYATI OLMUŞTU

Haci Fahri Konuk, yaklaşık 10 ay önce istanbul Altunizade Acıbadem Hastanesinde beyin ameliyatı olmuştu.

Hastane süreci sonrası tedavisine bir süre daha devam edilen Konuk, uzun süredir evinde nekahet halindeydi.

İKİ ÇOCUK BABASIYDI

Yaklaşık 1 ay önce rahatsızlığının yeniden nüksetmesi sonucu Devlet Hastanesine kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Fahri Konuk, bu sabah saatlerinde yaşama gözlerini yumdu.

Vefatıyla sevenlerini üzüntüye boğan Konuk, 59 yaşında ve Ebubekir ile Mustafa adında iki evlat babasıydı.

ACI HABERİ OĞLU DUYURDU

Sevilen iş insanının ölüm haberini oğlu Ebubekir Konuk duyurdu.

"Kıymetli babamız Fahri Konuk hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi yarın öğlen namasına müteakip Arabacıoğlu Camiinden kalkıp Çınarlıdere Mezarlığında defnedilecektir" notunu düştü. 

GÜLER YÜZLÜ GÜZEL İNSAN

Güler yüzüyle katıldığı her ortama neşe katan biri olarak bilinen Fahri Konuk'un vefatı, iş, siyaset. spor dünyasında üzüntü yarattı.


Fahri Konuk'un ağabeyi Fikret Konuk (sağda) da 4 yıl önce geçirdiği kalp krizi sonucu 58 yaşında iken vefat etmişti. İş ortağı olan iki kardeş şimdi de ahirette buluştu!

Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere sevenlerine başsağlığı ve sabr-ı cemil niyaz ederiz.

Editör: Haber Merkezi