Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği ve 20 ilçede gerçekleştirilecek olan Ramazan etkinlikleri programına Balıkesir şehir merkeziyle devam edildi. 
Alihikmetpaşa Meydanı'nda düzenlenen iftar yemeğine 10 bin kişiden fazla Balıkesirli katılırken; sahnelenen gösteriler ilgiyle izlendi. 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı  Zekai Kafaoğlu, şehir halkıyla kucaklaşmasına vesile olan iftar yemeğindeki konuşmasında, Ramazan’ın paylaşma ayı olduğunun altını çizdi. 
Kafaoğlu; “İftar sofralarında hemşerilerimizle birlikte iftar yapmanın, ekmeğimizi, yemeğimizi paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Emin olun ki, bundan daha büyük mutluluk yok. Belediyecilik demek, asfalt dökmek, taş döşemek, alt yapı yapmak demek değildir. Halkla beraber olmak, onlara dokunmak gerekiyor. Biz bunu göreve geldiğimiz ilk günden bu yana özenle yapmaya çalışıyoruz. Bir yandan hizmetlerimizi sürdürüyoruz, diğer yandan halkımızın dertlerinle dertlenip, onların isteklerine cevap vermeye gayret gösteriyoruz.” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu iftar sofrasına katılanlar arasında Ak
 Parti Balıkesir 1. sıra miletvekili adayı Adil Çelik de yer aldı. Çelik, iftar sofralarını tek tek dolaşarak vatandaşlarla selamlaş
Editör: Haber Merkezi