YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ


BİR ay önce 26 Kasım günü İstanbul Sancaktepe'de yaşanan ve 4 silah arkadaşının şehit olduğu helikopter kazasından yaralı olarak kurtulan Balıkesirli Astsubay Üstçavuş 28 yaşındaki Özkan Yılmaz, tedavi gördüğü Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki yaşam mücadelesini kaybederek dün sabah şehit olmuştu.

BALIKESİR'DE TÖREN


Naaşı dün gece Balıkesir'e getirilen şehit Özkan Yılmaz için bugün askeri tören düzenlendi. Zağanospaşa Camii'ndeki öğle namazının ardından gerçekleşen törene binlerce Balıkesirli katılarak şehide son görevini yerine getirdi.


ACILI AİLEYE BAŞSAĞLIĞI
Vali Ersin Yazıcı ile diğer protokol üyeleri şehidin annesi Necla Yılmaz, babası Hayri Yılmaz ve  ile eşi Özge Yılmaz'a başsağlığı dileğinde bulunarak acılarına ortak oldu. 
1.5 YILLIK EVLİYDİ


Dursunbey'in Dada mahallesinden olan şehit Özkan Yılmaz'ın 1, 5 yıl önce evlendiği ve henüz çocuğu bulunmadığı öğrenildi. Şehidin eşi ve ailesi naaşı başında gözyaşı döktü. 
Balıkesir Müftüsü Ramazan Topçam kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit Yılmaz'ın naaşı bir süre top arabasında taşındıktan sonra Balıkesir Şehitliği'nde toprağa verildi.


PROTOKOL TAM KADRO
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Kara Havacılık Komutanı Tuğgeneral Osman Dirmencioğlu, 19'uncu Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Osman Aytaç, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, siyasi partilerle meslek kuruluşlarının  temsilcileriyle bürokratlar ve binlerce vatandaş katıldı.

Editör: Haber Merkezi