Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Burhaniye mitingine ve Cunda'da gerçekleşen öğle yemeğine Vali Mustafa Yaman'ın talimatıyla alınmayan Belediye Başkanları, Yaman'a ortak bir kınama metni yayımladı. 
 

İŞTE O BİLDİRİ

Sayın Cumhurbaşkanımızın ilimiz Körfez Bölgesini ziyaretinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduk. Cumhurbaşkanımızın ziyareti ilimiz için son derece faydalı olmuştur. Cumhurbaşkanımızın ziyareti sebebiyle kendilerini büyük bir ilgi ve sevgi ile bağrına basan hemşehrilerimize ve Ak Parti teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz.

Ancak Balıkesir Valiliği tarafından düzenlenen organizasyonda protokol hataları üst seviyeye çıkmış ve Belediye Başkanlarımıza ve teşkilat yöneticilerimize karşı anlam veremediğimiz bir tavır sergilenmiştir.

Belediye Başkanları Balıkesirli hemşehrilerimizin oylarıyla seçilen ve İlçelerini, ilini temsil eden kişiler olup Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşlarıdır.

Balıkesir Valiliği tarafından düzenlenen, katılımcı isim listeleri Valilik tarafından belirlenen Haliç Park Otel’deki yemeğe, Havalimanına, Burhaniye Belediyesi önündeki miting alanına alınmayan ve geriye çevrilen İlçe Belediye Başkanlarımıza karşı sergilenen bu yakışıksız tutumu Balıkesir ili İlçe Belediye Başkanları olarak kınıyoruz.

30.11.2015
İŞTE İMZA ATAN BELEDİYE BAŞKANLARI
Zekai Kafaoğlu – Altıeylül Belediye Başkanı
İsmail Avcu – Bigadiç Belediye Başkanı
Necdet Uysal – Burhaniye Belediye Başkanı
Ramazan Bahçavan – Dursunbey Belediye Başkanı
Kazım Arslan – Gömeç Belediye Başkanı
Hüseyin Yakar – Gönen Belediye Başkanı
Emin Ersoy – Havran Belediye Başkanı
Recai Baytar – İvrindi Belediye Başkanı
Yücel Yılmaz – Karesi Belediye Başkanı
İsmail Cankul – Kepsut Belediye Başkanı
Süleyman Aksoy – Marmara Belediye Başkanı
Turhan Şimşek – Savaştepe Belediye Başkanı
Ekrem Yavaş – Sındırgı Belediye Başkanı
Hüseyin Hızlıoğlu – Susurluk Belediye Başkanı

Editör: Haber Merkezi