Balıkesir'de 'Kutlu Doğum Haftası' kutlamaları başladı. İl Müftüsü Turgut Açari, hafta nedeniyle ilk olarak Vali Ahmet Turhan'ı makamında ziyaret etti. Bu yıl 12-19 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan 'Kutlu Doğum Haftası' nedeniyle İl Müftüsü Turgut Açari beraberinde Müftü Yardımcıları Sedanur Sezen ve Fahri Tüfekçioğlu ile birlikte Vali Ahmet Turhan'ı makamında ziyaret etti.

Kutlu Doğum Haftası kutlamalarıyla ilgili bilgi veren İl Müftüsü Turgut Açari, "Bu yıl Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet’in (S.A.V.) 1442. doğum yılını idrak edeceğiz. Kutlu Doğum Haftası hepimizin iç dünyasında güzelliklere vesile olsun. Toplumsal olarak barışa, kardeşliğe ve sevgiye vesile olmasını diliyoruz" dedi.

Vali Ahmet Turhan, "Müftümüz nezdinde bütün Müftülük personelinin ve halkımızın Kutlu Doğum Haftasını kutluyorum. Dünyanın kardeşliğine ve barışına katkı sağlamasını diliyorum" temennisinde bulundu. İl Müftüsü Açari hafta münasebetiyle yapılan ziyarette günün anısına Vali Turhan'a çiçek takdim etti. 
Editör: Haber Merkezi