BALIKESIR "ABİ"SİNİ UĞURLADI

Geçirdiği rahatsızlık sonucu tedavi gördüğü Istanbuldaki özel bir hastanede yaşamını yitiren Balıkesir Ticaret Borsasının efsane Başkanı, kent sakinlerinin "Faruk Abisi" ünlü  iş insanı Faruk Kula, son yolculuğuna binlerce seveni tarafından uğurlandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da katıldığı törende, Kula ailesinin acısına her yaş ve görüşten insanlar ortak oldu.

Balıkesir ekonomisinin lokomotif kuruluşlarından Kula Yağ ve Emek Yem ile Bu Piliç  gibi birçok şirketin ortağı 66 yaşındaki Faruk Kula binlerce insanın katıldığı merasim ile son yolculuğuna uğurlandı.

Zağnos Paşa Camisinde Cuma namazını müteakiben gerçekleşen cenaze merasiminde Balıkesirliler, "abi" diye gördükleri Faruk Kula için dua etti.

İZDİHAM VARDI

İzdihamın yaşandığı törende Kula’nın oğulları Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Uğur Kula, Cesur Kula ile kardeşi Fuat Kula başta olmak üzere diğer yakınları taziyeleri kabul etti.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ilçe belediye başkanları  milletvekilleri, oda ve borsa başkanları, STK temsilcileri yanı sıra ülkenin dört bir yanından gelenler Kula ailesinin acısına ortak oldu.

BU KEZ KULA OMUZLARDA

Kılınan cenaze namazı sonrası merhum Faruk Kula'nın naaşı omuzlarda getirildiği Başçeşme Mezarlığı’nda okunan dualar eşliğinde toprağa verildi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, 66 yaşında yaşamını yitiren Faruk Kula’ya son görevini yerine getirirken evine de giderek Kula ailesine taziyelerini iletti.

Editör: Haber Merkezi