Balıkesir'in sahilleriyle ünlü Ayvalık'ın Altınova iskelesi açıklarında çıkan fırtına nedeniyle alabora olarak batan 'Belinay' isimli teknedeki 5 gençten Mert Boysener yüzerek kurtulmayı başarmıştı. 
Batan tenke ile birlikte kaybolan Volkan Çanakçı, Mustafa Fırat Göral, Hayri Kar ve Kerem İncedayı adlı gençleri bulmak amacıyla havadan ve karadan çalışmalar sürdüren ekipler Kerem İncedayı'nın cesedine dün ulaşılmıştı.
Seyyar manavlık yapan ve ek gelir için denize açılan Kerem İncedayı'nın cesedi toprağa verildiği saatlerde, aranan 3 kişiden tekne sahibi Volkan Çanakçı'nın da cesedine ulaşıldığı haberi geldi. 
Sahil Güvenlik Komutanlığı dalgıçları, tekne sahibi Volkan Çanakçı'nın cansız bedenini yaklaşık 30 metre derinlikteki batık teknenin yakınlarında bularak karaya çıkardı. Çanakçı'nın yakınları acı haberle birlikte sinir krizleri geçirerek gözyaşlarına boğuldu.
Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, kayıp olan Mustafa Fırat Göral ile Hayri Kar'ı arama çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplere, 1 uçak, 1 helikopter, 2 bot  eşlik ediyor. 
Editör: Haber Merkezi