"İstanbul'da güvenlik güçlerimiz ile sivilleri hedef alan hain ve kalleş saldırıları lanetliyoruz.
İnsan hayatına, huzur ve birlikteliğimize yönelik alçakça saldırılar, terörün acımasız yüzünü bir kez daha göstermiştir. 
Ateş sadece düştüğü yeri ve ocakları değil, milletçe hepimizin yüreğini de yakmıştır. 
Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve gazilerimize acil şifalar diliyoruz. 
Milletçe şunu bir kez daha gördük.
Türkiye ne zaman kendi sorunlarını kendi çözmeye başladığında, her manada bağımsız olmak amacıyla adımlar atmaya kalktığında sihirli bir güç hemen düğmeye basıyor. Kuklalar ve maşalar harekete geçiyor. 
Biz bunların kim olduğunu çok iyi biliyoruz. 
Paris'te, Berlin'de, Brüksel'de yaşanan en küçük bir terör olayında kol kola girerek omuz omuza verenler, söz konusu Türkiye olduğunda ikircikli davranmaktan vazgeçmelidir. 
AB/D ülkeleri, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin teröre karşı verdiği savaşa destek vermeye çağırıyoruz.  Kan gölüne dönüştürdükleri Ortadoğu'da sözde demokrasi havarisi kesilen ülkeler, samimiyetlerini ortaya koymadıkları sürece, şehitlerimizin kanı iki yüzlü davranış sahiplerinin ellerinde olacaktır
Bu vesileyle, ülkemizdeki tüm siyasi partilerle sivil toplum kuruluşlarını da, terörün yaratmak istediği şiddet iklimine karşı, tıpkı 15 Temmuz örneğindeki gibi devletimizin yanında ortak duruş sergilemeye davet ediyoruz.
15 Temmuz'da kahramanlık destanı yazarak ülkesine ve demokrasisine sahip çıkan Türk Milleti'nin birlik ve dirliği karşısında, terör, terör örgütleri, kukla ve maşalarla onların arkalarındaki güçler akamete uğrayacaktır. Bundan asla şüphemiz yoktur. 
Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. 
Teröre ve teröre destek veren ülkelere asla teslim olmayacağız. 
Türk Milleti diz çökmeyecek!
11 ARALIK 2016
Ramazan DEMİR
BALIKESİR GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Editör: Haber Merkezi