SUSURLUK'ta bir aracın çarptığı 2 kişi feci şekilde can verdi. Kaza sonrasında yaralı olarak karayoluna savrulan, kazazedeleri önce bir TIR, daha sonra da çok sayıda araç ezerek, üstlerinden geçti.

Susurluk Şeker Fabrikası civarında iki ceset olduğu yönünde ihbar alan polis olay yerinde kazaya karışmış bir motosiklet ve yolda iki ceset bulundu. Yapılan araştırmalar sonucunda yaşamlarını yitirenlerin Fatih Yapıcı ve Bilal Çetinkaya oldukları tespit edildi.

Araştırmalarını sürdüren emniyet güçleri bir görgü tanığına ulaştı. Olayı gördüğünü belirten vatandaş kazada ölenlerin Susurluk'tan Bandırma'ya doğru giden 10 SA 914 plakalı motosiklete olduklarını, plakasını alamadığı bir otomobilin bu kişilere çarptığını, aracın motosikleti bir süre sürükledikten sonra kaçtığını anlattı.

Görgü tanığı kendisinin yaralılara yardım etmek istediği sırada bir TIR'ın bu kişileri ezerek geçtiği, TIR'ın ardından çok sayıda aracında şahısları fark etmeyip üzerlerinden geçtiği söyledi.

Polis ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemelerde şahısları ezen TIR'a ait olduğu tespit edilen 34 HA 9240 sayılı plaka levhasını buldu. İstanbul'da özel bir şirkete ait olduğu belirlenen 34 HA 9240 plakalı TIR'ın İstanbul Tuzla'daki serviste olduğu tespit edildi. Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin araç üzerinde yaptığı incelemenin ardından TIR sürücüsü A.U. Balıkesir'e getirilerek Susurluk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından savcılığa teslim edildi. Polis, motosiklete çarpıp 2 kişinin ölümüne sebep olan otomobil ve sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.

Editör: Haber Merkezi