Balıkesir - Edremit - Körfez Roman ve Müzisyenleri Geliştirme Derneği, "Büyük Roman Buluşması" adı altında dayanışma etkinliği düzenledi. 


Faruk Serpil Parkı’ndaki şarkılı-türkülü programa CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, Balıkesir Roman Federasyonu Başkanı Cüneyt Barlin, CHP Edremit İlçe Başkanı Tayfun Gerkuş, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Hakan Duman yanında yüzlerce Roman vatandaş katıldı. 

Balıkesir Roman Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda Altıeylül Belediye Meclisi olan Cüneyt Barlin geceye esprileriyle damga vuran isim oldu.


Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Roman vatandaşların Edremit'in en önemli parçalarından biri olduğuna dikkat çekerek her zaman destek olmaya çalıştıklarını söyledi. 


AK Parti İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan ise, yoksulluklarına rağmen, bütün sıkıntılarına rağmen, dünyanın gülen yüzü, dünyanın en neşeli insanları olarak nitelediği romanların bir çok sorununa AK Parti döneminde neşter vurulduğuna işaret etti. 


Demiraslan, teşekkür ettiği romanlara şöyle seslendi: "Her kötü günümüzde, 17/25  Aralık'ta, 15 Temmuz'da her daim yanımızda durdunuz ve bizlere güvendiniz.
AK Parti'ye güvendiniz, Recep Tayyip Erdoğan'a güvendiniz. Bizler de  sizlere güvendik. Sizleri seviyoruz."

Konuşmaların ardından gece, Roman sanatçıların söylediği şarkılarla devam etti.

Editör: Haber Merkezi