CANLA BAŞLA ÇALIŞAN HERKESİN EMEĞİNE SAĞLIK

Kazdağları'ndaki ciğerlerimize ateş düşüren yangın tamamen kontrol altına alındı.

Oksijen deposu Kazdağları'nda dün sabah saatlerinde başlayan yangın sonrası kentteki tüm birimleri seferber edip bölgeye giderek koordineyi sağlayan Valisi Hasan Şıldak, müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

DEVLET TÜM İMKANLARIYLA SEFERBER

Dün sabah saatlerinde başlayan yangına 17 helikopter, 4 uçak müdahale ederken, karadan da 38 arazöz, 14 su ikmal aracı, iş makineleri ve 250'ye yakın personel çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Yangın, 11.30 itibariyle de tamamen kontrol altına alındı.

GEÇMİŞ OLSUN BALIKESİR

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, müjdeli haberi, "Kazdağları Milli Parkındaki orman yangınını kontrol altına almış bulunuyoruz.

Zamanında ve Devletimizin bütün imkanlarını seferber ederek iyi bir koordinasyonla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda fedakarca görev yapan tüm personelimizi kutluyorum.

Balıkesir’e geçmiş olsun." ifadeleriyle duyurdu.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Sadece Balıkesir'in değil ülkenin oksijen deposu Kazdağları yangının söndürülmesi amacıyla Balıkesir ve çevre illerden gelen ekipler 24 saat kesintisiz görev yaptı.

ALINLARINDAN ÖPÜYORUZ

İnşallah bu son olur. Gerçekten Kazdağları değil, ciğerlerimiz yandı. Bu yangının söndürülmesinde cansiperane çalışarak emek verenleri alınlarından öpüyoruz.

Editör: Haber Merkezi