Elazığ depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir İl Müftülüğü'nün destekleriyle Zağnos Paşa Camisi'nde Mevlid-i Şerif okutularak 41 kez hatim indirildi. 


24 Ocak tarihinde merkez üssü Elazığ olan depremde hayatını kaybeden 41 vatandaşımız için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir İl Müftülüğü Zağnos Paşa Camisi'nde Mevlid-i Şerif ve hatim duası okuttu. Mevlid-i Şerif'e katılan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Birol Şahin, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Balıkesir İl Müftüsü Ramazan Topcan da hatim duasına eşlik etti.

Geçtiğimiz hafta Türkiye'yi yasa boğan Elazığ depreminin 7. gününde Zağnos Paşa Cami'nde okutulan Mevlid-i Şerif ve hatim sonrası vatandaşlara pilav hayrı yapıldı. Hayra katılan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Birol Şahin, "Deprem nedeniyle tüm halkımız yasa boğuldu. Depremin ardından bütün Türkiye yaraları sarmak için maddi manevi seferber oldu. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için hocalarımız 41 kere hatim indirdiler. Depremde sağ kalan vatandaşlarımız nasıl maddi manevi yardım bekliyorlarsa hayatını kaybeden vatandaşlarımız da bizlerden manevi olarak dua bekliyor" dedi.

Editör: Haber Merkezi