Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan son dakika hava durumu tahmin raporlarına göre, Balıkesir'in batı ilçelerinde saat 18.00'den itibaren başlaması beklenen gök gürültülü sağanak yağış etkisini Pazartesi ve Salı gününe kadar devam ettirecek. Hava sıcaklıları mevsim normallerinin üzerinde seyredecek! İşte Balıkesir'de 22 Aralık 2019 Pazar ve 23 Aralık Pazartesi tarihli, saatlik hava durumu raporları...

GÖK GÜRÜLTÜLÜ KUVVETLİ YAĞIŞ
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika hava durumu uyarısı geldi. Bugün (22 Aralık) akşam saatlerinden itibaren başlaması beklenen yağışların gök gürültüsü sağanak şeklinde olması bekleniyor. 

BALIKESİR'LE BİRLİKTE 3 İL DAHA
Meteoroloji, Balıkesir'in batısıyla (Edremit, Burhaniye, Havran, İvrindi, Balya) birlikte İzmir, Manisa, Çanakkale illeri içinde kuvvetli yağış beklendiğinin uyarısını yaptı.  

METREKAREYE DÜŞECEK YAĞIŞ
Tahminlere göre yağış saat 18.00'den itibaren başlayacak. Balıkesir'in batı ilçelerinde metre kareye yer yer 30 ila 60 kilogram arasında yağış düşmesi tahmin ediliyor.

UYARI YAPILDI
Meteoroloji'nin uyarısı şöyle: 


Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden sonra İzmir, Manisa ve Çanakkale ile Balıkesir’in batı ilçelerinde kuvvetli (30-60 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. 

DİKKATLİ OLUN, TEDBİR ALIN
Yarın (Pazartesi) akşam saatlerine kadar etkili olması beklenen kuvvetli yağışların oluşturabileceği sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

SAATLİK ve 5 GÜNLÜK TAHMİN
İşte Balıkesir'de 22 Aralık 2019 Pazar ve 23 Aralık Pazartesi tarihli, saatlik hava durumu raporları...

BALIKESİR İÇİN 5 GÜNLÜK TAHMİN

Editör: Haber Merkezi