Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'nin (TEMAD) genel merkez ve Balıkesir İl Başkanlığınca düzenlenen tanıtım ve bilgilendirme toplantısı Cumartesi günü yoğun bir katılımla gerçekleştirildi

Karesi Alışveriş Merkezi Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına TEMAD Genel Başkanı Ahmet Keser'in yanı sıra bir çok şube başkanıda katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından konuşan TEMAD Balıkesir Şube Başkanı Zafer Çimen, "TEMAD Genel Başkanımız Sayın Keser başta olmak üzere değerli yönetim kurulu üyelerimizi ve tüm konuklarımıza TEMAD Balıkesir buluşmasında bizleri onore etmeleri sebebiyle tekrar hoşgeldiniz diyor saygılarımı sunuyorum. Bu anlamda genel merkezimizin ilk ve öncelikli görevinin Türkiye Cumhuriyetine ve Atatürk devrimlerine sahip çıkmada üzerine düşen kararlılığı ve duruşu göstermesini bekliyor, Atatürk ilke ve devrimlerini yok saymaya yönelik adımlara karşı tavır ve duruş sergilemenin asla taraflılık olmadığını özellikle belirtmek istiyorum" dedi.

Çimen, konuşmasının ardından TEMAD Genel Başkanı Ahmet Keser'e günün anısına Balıkesir'in simgesi 'Saat Kulesi Minyatürü' hediye etti.

Editör: Haber Merkezi