Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nde '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' hastane yönetimince düzenlenen çocuk şenliğiyle kutlandı.

Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Tiyatro Topluluğu üyelerinin de katıldığı etkinlikte yüz boyama, balon şişirme, kukla gösterisi ve animasyon gösterileriyle çocukların bayramlarını doyasıya yaşamaları sağlandı.

Çocuk servisinde yatan çocuklara Balıkesir Kamu Hastaneler Birliği Tedavi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Servet Kocaöz, İdari Hizmetler Başkanı Halil Kavak, Atatürk Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Çetin Duran çeşitli hediyeler vererek, çocukların bayramını kutladı. Ameliyat olan çocuklara da 'Üstün Cesaret' belgesi verildi.

"ÇOCUKLARLA BİZDE

MORAL BULDUK"

Atatürk Devlet Hastanesi Yöneticisi  Uzm. Dr. Çetin Duran, “Sosyal hastanecilik kavramı kapsamında düzenlediğimiz 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinliğimizde bize destek veren Necatibey Eğitim Fakültesi Tiyatro Topluluğuna teşekkür ederim. 23 Nisan Çocuk Bayramını hastane ortamımıza taşıyarak, hastanede yatan çocuklarımızın hastalıklarını unutup, bayramlarını hissetmelerini ve aynı zamanda hem hastane hem de hasta psikolojisinden uzaklaşarak kendilerini okulda, şenlikte hissetmelerini sağlamak için böyle bir etkinlik düzenledik. Hastane çalışanları olarak biz de çocuklarımızla beraber moral bulduk, heyecanlandık” dedi.

Editör: Haber Merkezi