Dernek merkezi olan Gönenli Çiftliği, Bizimevler şubesinde öğle yemeğindeki buluşmada Milletvekili Yavuz Subaşı, İstanbul BALDER'in çiçeği burnundaki başkanr Şenol Dinkçi’ye görevinde başarılar diledi.

Hemşehrileriyle buluşmasında Yavuz Subaşı,”Her zaman söylediğim gibi bizler ülkemizi ve Balıkesir’imizi seven insanlarız. İstanbul Balıkesirliler Derneği ile tekrar biraraya gelmekten mutluluk duyuyorum . Bundan sonraki tüm organizasyonlara davet etmeniz halinde geleceğim. İstanbul Balıkesirliler Derneğinin parti ve siyasetçi ayrımı yapmadan hemşehricilik faaliyeti yapmak amacında olduğunu çok net gördüm. İSTBALDER ile sürekli iletişim halinde olmaktan çok mutlu olacağım” ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

Subaşı, ayrıca STK temsilcilerinin ve yöneticilerinin Ankara ve Balıkesir'deki seçilmişler bürokratları ortak proje ve çalışmalar için sürekli rahatsız etmelerini söyledi.

TBMM çatısı altındaki Balıkesirli Vekillerin parti ayrımı yapmaksızın Balıkesir için 9’u bir yerde, birlikte güç olarak çalıştıklarını, il içi tatlı siyasi parti rekabetlerini Ankara'da bir kenara koyduklarını belirterek, İSTBALDER ile karşılıklı projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunmaktan onur duyacağını söyledi.

Dernek yönetiminin istek ve enerjisinden etkilendiğini sözlerine ekleyen Subaşı, bu enerjiye katkıda bulunmaktan onur duyacağıni söyledi.

5 Ocak 2020 de yapılan Genel Kurul sonrası yeni yönetim olarak temel felsefelerinin siyaset , politika, entrika olmadığını, belirten İstanbul Balıkesirliler Derneği Başkanı Şenol Dinkçi ise yaptığı konuşmada “Hemşerilerimiz arasında güçlü iletişim kurabilen ve "Balikesirlilik " ayrıcalığını, yaşadığımız illerdeki tüm hemşerilerimize hissettirecek projeler peşinde olacağımızı, yeni yonetimimizin siyasilerden Maddi yardım isteyen dernek değil, birlikte projeler yapmak için çaba sarfeden anlayış ile Balıkesir için ayrıştırıcı değil, kenetliyici rol üstlenerek birlikte ilerleyeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi