AVŞA Adası'nda, bisikletiyle gezerken ehliyetsiz bir kadın sürücünün kullandığı aracın altında kalarak can veren 8 yaşındaki Tuğra'nın sınıfındaki arkadaşları hüzünlü ders başı yaptı. Tuğra'nın oturduğu sırayı çiçeklerle donatıp gözyaşı döken öğrencileri, öğretmenleri Harika Çetinkaya teselli etti.

Bursa'da oturan Berna (35) ve Murat Vanlıoğlu (33) çifti, çocukları Tuğra'yı da yanlarına alarak Avşa Adası'na tatile geldi. Tuğra, Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 30 Ağustos tarihinde, ailesiyle kahvaltı yaptıktan sonra anne ve babasının elini öpüp bisikletiyle gezmeye çıktı. Tuğra'ya, ehliyeti olmayan S.T. (29) yönetimindeki otomobil çarptı. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Tuğra Vanlıoğlu buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SIRASI ÇİÇEKLERLE DONATILDI

Teleferik Mahallesi'nde bulunan Nuri Erbak İlköğretim Okulu ikinci sınıfa geçen Tuğra'nın sınıf arkadaşları eğitimin ilk gününde arkadaşlarını unutmadı. 2/A sınıfı öğrencileri Tuğra'nın oturduğu sırayı fotoğraf ve çiçeklerle donattı.

Uzun süre gözyaşlarını tutamayan öğrencileri, sınıf öğretmeni Harika Çetinkaya teselli etti. Tuğra'ya karnesini verdiği gün çekilen videoyu izlerken duygulu anlar yaşayan sınıf öğretmeni Harika Çetinkaya, "Tuğra'yı çocuğum gibi severdim. Ailemde herkes onu tanırdı. Yeni öğretim yılına onsuz girmek gerçekten çok acı. Ancak kazanın ardından Tuğra'ya çarpan aracı kullanan ehliyetsiz sürücünün hala elini kolunu sallayarak dışarıda gezmesi gerçekten çok acı" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi