BÖLÜCÜ terör örgütüne karşı sürdürülen temizlik operasyonunda görev alan kahramanlar arasındaki Balıkesirli isimsiz Mehmekçik'in yazdığı mektup ses getirdi.
Balıkesir kahraman www.balikesirim.net yer alan mektubunda, yurdun değişik illerinden gönderilen gıda paketlerinin kendileri için moral kaynağı olduğunu belirterek "Yalnız olmadığımızı birilerinin bizi düşündüğünü yanımızda olduğunu hissediyoruz." demişti.
Kahramanımızın Balıkesirlileri kalbinden vuran sözleri ise şu olmuştu: "Ama, ne yazık ki Balıkesirimin adını göremiyorum Balikesirliler moral verin bize sahip çıkın lütfen.”
İşte bu serzeniş Balıkesirlileri harekete getirdi. Önce Bigadiç Belediyesi, bugünde Altıeylül Belediyesi Güneydoğu'ya gıda paketleri gönderdi.

Balıkesir Altıeylül Belediyesi, Güneydoğu kahramanlarına 10 bin kutu höşmerim gönderdi. Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu “Güneydoğu’da görev yapan güvenlik güçlerimizin yanlarında olduğumuzu hissettirmek için höşmerim, peynir ve ekmek gönderdik. Allah yar ve yardımcıları olsun. Yüreğimiz onlarla birlikte atıyor” dedi.

10 BİN KUTU HÖŞMERİM
Altıeylül Belediyesi Güneydoğu’da terör örgütü ile mücadele eden kahraman askerlerimizin ve polislerimizin yanında olduğunu hissettirdi. Diyarbakır Sur’da operasyonlara katılan güvenlik güçlerine destek olmak adına 10 bin adet höşmerim, peynir ve ekmek gönderdi. 1 minibüs dolusu malzeme Sur’a Başkan Zekai Kafaoğlu, Başkan Yardımcıları Fikrettin Kocaman, Ahmet Özen ve daire müdürlerinin katılımı ile yollandı.
 “YÜREĞİMİZ, DUALARIMIZGÜVENLİK GÜÇLERİMİZLE BİRLİKTE”
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu “Altıeylül Belediyesi olarak Güneydoğu’da Güneydoğu’yu terör örgütünden ve teröristlerden temizlemek için canla-başla ve Çanakkale ruhuyla mücadele eden güvenlik güçlerimize destek olsun diye onlara 10 bin adet höşmerim, peynir ve ekmek gönderiyoruz.  Yüreğimiz onlarla birlikte atıyor. Orada görev yapan güvenlik güçleri kardeşlerimiz bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü sağlamak, ezan susmasın, bayrak inmesin, vatan bölünmesin diye vatan için mücadele ediyorlar. Yüreğimiz, hayır dualarımız her zaman onlarla. Cenabı Allah güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun.

Cenabı Allah ülkenin birliğini, beraberliğini, dirliğini bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlü bir devlettir.  Biz en zor zamanda yedi düvele karşı Çanakkale’yi geçilmez yapmış bir milletiz.  Şu anda çok daha güçlüyüz, kendi helikopterimizi, tankımızı,  tüfeğimizi,  füzelerimizi yapıyoruz. Savunma sanayiinde çok ciddi mesafe aldık.  Hükümetin,  devletin organları tek yürek.  Altıeylül’den Sur’da görev yapan güvenlik güçlerimize kucak dolusu selamlar, sevgiler ve dualar yolluyoruz” dedi.
Editör: Haber Merkezi