BALIKESİR'de üç gün önce evden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan, yakınlarının kayıp başvurusunda bulunduğu emekli 57 yaşındaki Cavit Yılmazer'in, Çayderesi'nde cesedi bulundu. Alkol bağımlısı olduğu ileri sürülen Yılmazer'in, düşüp ölmüş olabileceği belirtildi.

Balıkesir merkezinden geçen Çayderesi'ndeki otların arasında bir kişinin hareketsiz yattığını görenler durumu polise bildirdi. Bölgeye gelen polis, otların arasındaki kişinin öldüğünü belirleyip çıkartmak için itfaiyeden yardım istedi.

Çayderesi'nin Edremit Caddesi'ne bakan bölümüne gelen itfaiye ekibi, bir erkeğe ait olan cesedi yaklaşık 4 metre derinlikteki dere yatağından çıkarttı. Yapılan incelemede, ölen kişinin, üç gün önce ailesi tarafından hakkında kayıp başvurusunda bulunulan Cavit Yılmazer olduğu belirlendi.

Olay yerine çağırılan Yılmazer'in oğlu Hüseyin Yılmazer cesedin babasına ait olduğunu söyledi. Yapılan ilk incelemede, cesette herhangi bir kesici ve delici alet yarası ile darp izine rastlanmadığı, ancak ağzından kan gelen Yılmazer'in düşme nedeniyle ölmüş olabileceği bildirildi.

Yılmazer'in cesedine, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacağı belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Editör: Haber Merkezi