BALIKESİR'in Kepsut ilçesi Eşeler yakınlarında iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada hayatını kaybeden 32 yaşındaki Erkan Çomar ile 2 yaşındaki kızı Rahime Eda, baba ocağı İvrindi Gökçeyazı'da  toprağa verildi. 
Büyük katılımın olduğu cenaze töreninde vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı. 


Üç yıl önce evlenen Hande-Erkan Çomar çifti, talihsiz kaza yaşanmasaydı akşamına minik kızları Eda'nın 2. yaş gününü kutlayacaklardı.

ANNENİN DURUMU KRİTİK

Öte yandan aynı kazada ağır yaralanan Çomar’ın eşi Hande’nin tedavisi ise Atatürk Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde sürüyor.

Eşiyle minik kızını kaybeden talihsiz kadının sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. 


VEKİL ile BAŞKAN ACIYI PAYLAŞTI
Bu arada, İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ile Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey de  ailenin yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

KAZA NASIL OLMUŞTU?
Erkan Çomar (32), dün eşi Hande (29) ve kızı Rahime Eda ile birlikte aile büyükleriyle bayramlaşmak için Kepsut'a gitmek için 10 V 1455 plakalı otomobille yola çıktı. Erkan Çomar yönetimindeki otomobil, ilçenin Eşeler Mahallesi yol ayrımına yaklaştığında, karşı yönden gelen İbrahim Baytekin yönetimindeki 17 HK 600 plakalı otomobil kontrolden çıktı. İki otomobil, kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2 kişi öldü, 5 kişi yaralanmıştı.

 


 

Editör: Haber Merkezi