Balıkesir'de, 'Bir Bilen Olmak İçin Oku' projesiyle bin 220 öğrenciye ulaşıldı. Projeye katılarak derece elde eden öğrencilere Vali Ahmet Turhan tarafından tablet bilgisayar, saat ve kitap hediye edildi.
 
Vali Ahmet Turhan, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğüyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi tarafından ortaklaşa yürütülen, 'Bir Bilen Olmak İçin Oku' projesi çerçevesinde dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi. 
Balıkesir’de okuma kültürünün geliştirilmesi için yapılandırılan 'Kitap Kumbaram', 'Gezgin Kitaplar', 'Yazarlar Okullarda' projeleriyle birlikte yürütülen 'Bir Bilen Olmak İçin Oku' projesi 5 ortaöğretim kurumunda uygulanırken, projeyle yaklaşık bin 220 öğrenciye ulaşıldı. 
Valilik makamında gerçekleşen ödül törenine Milli Eğitim Müdür Vekili Yakup Yıldız, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Şaban Akkol, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Mehmet Çakman, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 
Vali Turhan birinci olan öğrencilere tablet bilgisayar, ikinci öğrencilere saat, üçüncü olan öğrencilere ise kitap hediye etti. Ödül töreninin ardından Vali Turhan öğrenciler ve öğretmenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Editör: Haber Merkezi