Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, Sağlık Yüksek Okulu'nda 'Akademik Kurul' toplantısına katılarak, yüksek okulda çeşitli incelemelerde bulundu.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bedri Yüksel, Prof. Dr. Oktay Arslan ve Prof. Dr. Mehmet Doğan, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Zübeyde Güneş Yağcı’nın da yer aldığı toplantıda konuşan Balıkesir Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İlter Kuş, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında yapılan çalışmalarla geleceğe yönelik planlar hakkında bilgi verdi. 

Rektör Prof. Dr. Mahir Alkan, yapılan tüm çalışmaların öğrencilerin mesleki ve sosyal yönden gelişimleri amacını taşıdığını ve bu yönüyle önemli olduğunu belirtti. Daha sonra Rektör Alkan, yüksekokulu gezerek, yenilenen Hemşirelik ve Ebelik Mesleki Beceri Laboratuvarları ile ilgili bilgiler aldı. Rektör Alkan, hazırlanan yatak başı hasta bakımına yönelik projeleri beğendiğini ifade ederken, ziyaret sonunda Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. İlter Kuş ile tüm öğretim elemanlarını ve yüksekokul personelini çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Editör: Haber Merkezi