Askeri helikopterle 9. Ana Jet Üs Komutanlığına gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Çayırhisar mevkiindeki Garnizon ve Okullar Komutanlığına geçti. Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu'nun eşlik ettiği Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Balıkesir'de Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanlığına bağlı askeri okullarda denetleme ve inceleme yaptı.

Balıkesir Garnizon ve Okullar Komutanlığında askeri törenle karşılanan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Garnizon ve Okullar Komutanı Tümgeneral Fahri Kır'dan brifing aldıktan sonra Bakım Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı ile Kara Kuvvetleri Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanlıklarını denetledi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu ile birlikte gerçekleştirdiği denetleme ve incelemelerde Bursa Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz da hazır bulundu.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, yaklaşık 4 saat süren Balıkesir'deki programının ardından Garnizon ve Okullar Komutanlığından ayrılarak Balıkesir 9. Ana Jet Üs Komutanlığına geçti. Burada bir süre dinlenen Orgeneral Necdet Özel, askeri helikopterle Kara Kuvvetleri Komutanı Hayri Kıvrıkoğlu ile birlikte Balıkesir'den ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi