Balıkesir Orman Bölge Müdürü iken Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü'ne atanan  başarılı bürokrat Recep Ateş, Balıkesir ve Çanakkale'de veda ziyaretlerini sürdürüyor.

Orman varlığı açısından Türkiye'nin önemli merkezleri arasında yer alan bölgemizde yaklaşık 5 yıl boyunca 'iz bırakan' çalışmalara imza atan Ateş, güzel dostluklar edindiği Balıkesir'den ayrılacak olmanın burukluğunu yaşadığını söyledi.

Yeni GAZETEM'i ziyaretinde Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Demir'le görüşen Recep Ateş, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü nezdinde Balıkesir'in en önemli ve gözde bölge müdürlükleri arasında yer aldığına değindi.

Beş yıllık görevi boyunca ekibiyle birlikte Balıkesir ve Çanakkale'de güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerine inandığını belirten Ateş, bu süreçte kendilerine gösterilen ilgi ve desteğe teşekkür etti.

Ateş, "Balıkesir'de çok güzel ve anlamlı yıllarım geçti. Değerli dostlar edindim. Sıcak kanlı halkını ve dostlarımı unutmam mümkün değil. Keza kendimi Balıkesirli olarak görüyor, hissediyorum" dedi.  

Bu arada, Recep Ateş'ten boşalan Orman Bölge Müdürlüğü'ne atanan İbrahim Çiftçi ise önceki gün görevine başladı.

Editör: Haber Merkezi