Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Hâkim ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) yayınladığı kararname ile Bursa Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Bölek onuruna veda yemeği verdi.
ASLA UNUTMAYACAĞIM
Veda yemeğinde konuşan Başsavcı Sadık Bölek,"Bu programın ev sahipliğini üstlenen sayım valimize teşekkür ediyorum. Balıkesir'de görev yapmaktan büyük mutluluk duydum. Önemli olan görev yaptığınız yerlerde hoş bir seda bırakabilmektir. Milletin hizmetinde olduğumuzu unutmamız gerekir. Artık sizlerin Bursa'da da bir eviniz var. Kapımız her zaman açık olacaktır. Ben hakkımı helal ediyorum. Siz de hakkınızı helal edin. Sizlerle çalışmaktan büyük bir zevk duydum. Allahaısmarladık. Balıkesir'i ve Balıkesir halkını asla unutmayacağım'' diyerek duygularını dile getirdi.


Veda yemeği sonrasında duygu ve düşüncelerini dile getiren Vali Yazıcı ise, Başsavcı Sadık Bölek ile birlikte 2 yılı aşkındır bir çalışma arkadaşlığı yaptıklarını kaydetti.
ÇALIŞMALARI TAKDİR EDİLDİ
Vali Ersin Yazıcı, Başsavcı Sadık Bölek'i üstün vazife anlayışı, kararlı duruşu ve kıymetli hukukçu kimliğiyle hatırlayacaklarını ifade ederek, "Bu anlamda çok iyi bir dost kazandığımıza inanıyorum. Başsavcımız Balıkesir'de görevini en güzel şekilde yaptı. Ben Bursa Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı olan Sadık Bölek'e yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Aynı başarı ile çalışacağından eminim.''dedi.
KATILIM YOĞUN OLDU
Veda yemeğine Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Mustafa Canbey, Pakize Mutlu Aydemir, Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir ile diğer protokol üyeleri katıldı. 

Editör: Haber Merkezi