Şehidimiz Jandarma Astsubay Üstçavuş Ferruh Kulaoğlu'nun Türk bayrağına sarılı tabutu bugün önce Dinkçiler Mahallesi'ndeki baba evine, ardından Vicdaniye Mahallesi'ndeki anne evine götürülerek helallik alındı.

Evli ve 5 yaşında bir kız çocuğu bulunan şehidin cenazesi daha sonra Zağnospaşa Camisi'ne getirildi.

Burada öğle namazını takiben düzenlenen cenaze törenine, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir milletvekilleri Kasım Bostan, Ali Aydınlıoğlu, Ahmet Akın, Bursa Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Turan, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri, şehidin babası Necdet, annesi Gülseren, eşi Bircan, kardeşi Şengül Kulaoğlu ve şehidin yakınları ile havanın yağışlı olmasına rağmen binlerce vatandaş katıldı.

Törende şehidin annesinin Beşiktaş, eşinin de Balıkesirspor atkısı taktığı görüldü.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, şehidin ailesine başsağlığı diledi.

Cenaze namazını Müftü Yardımcısı Ramazan Topcan kıldırdı.

Burada da helallik alındıktan sonra bir süre askerlerin omzunda taşınan Şehit Ferruh Kulaoğlu'nun tabutu, top arabasına alındı.

Şehidin cenazesi, tekbirlerle götürülürken, kız kardeşi Şengül Kulaoğlu'nun koluna destek vermek için giren kadın jandarma teğmen gözyaşlarına hâkim olamadı.

Yol kenarındaki vatandaşlar da ellerindeki Türk bayraklarını sallayıp tekbir getirdi.

Jandarma Astsubay Üstçavuş Ferruh Kulaoğlu'nun cenazesi, bir süre top arabasında götürüldükten sonra ambulansla Balıkesir Şehitliği'ne getirildi. Şehit Kulaoğlu, burada dua ve gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Editör: Haber Merkezi