Yürekler dağlandı, kalleşlere lanet yağdı 

Batman’da terör örgütü PKK'nın kalleşçe saldırısı sonrasında şehit olan 8 askerimizden biri olan Uzman Çavuş Okan Dinçer, memleketi Balıkesir’de onbinlerce kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

29 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Okan Dinçer'in naaşı baba ocağında helallik alınması sonrasında cenaze namazı için mahalle meydanına getirildi.

Bigadiç ilçesine bağlı kırsal Bademli Mahallesi'ndeki cenaze töreninde şehidin annesi Arife Dinçer, babası Tezcan Dinçer ile kardeşi Oktay Dinçer ve yakınları tabutuna sarılarak gözyaşları döktü. 

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce ve Vali Ersin Yazıcı cenaze töreninde Şehit J. Uzm. Çvş. Okan Dinçer'in ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini ileterek sabırlar diledi.

MÜFTÜ KILDIRDI
Balıkesir Müftüsü Ramazan Topcan'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidimizin naaşı köy mezarlığında dualar eşliğinde  toprağa verildi.
Törene,  İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Vali Ersin Yazıcı, Balıkesir milletvekilleri Mustafa Canbey, Yavuz Subaşı ve Belgin Uygur, Ahmet Akın ve Enser Aytekin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Turan, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yusuf Hocaoğlu, ilçe belediye başkanları bürokratlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri yanında çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Haber Merkezi