ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde şehit düşen askerlerden Piyade Sözleşmeli Onbaşı Faruk Gezen, Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'ne bağlı Durabeyler Mahallesi'nde binlerce kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Dursunbey'e bağlı 18 kilometre uzaklıktaki Durabeyler kırsal mahallesindeki törene  katılanlar göz yaşlarına boğuldu. 
NİŞANLISININ SÖZLERİ YÜREKLERİ BİR KEZ DAHA BURKTU
Şehit Faruk Gezen'in naaşı okul bahçesine getirildiğinde annesi Ayşe Gezen ile diğer yakınladı göz yaşlarına boğuldu. Oğlunun Türk Bayrağına sarılı naaşına sarılarak ağıtlar yaktı. 
Törenin en duygu yüklü sahnesi ise, şehidin bir süre önce evlilik için söz kestiği nişanlısı Yasemin Akbaş'ın feryatları oluşturdu. Gönül verdiği ve bir yastığı baş koymaya hazırlandığı şehit Faruk Gezen'in fotoğrafını öpen genç kız, "Resimlerimizi evimizin duvarına asacağım şehidim" şeklinde ağıt yakarken yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. 
BALIKESİR PROTOKOLU TAM KADRO YER ALDI
Törene, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven,  Balıkesir Milletvekilleri Sema Kırcı, Kasım Bostan, Mahmut Poyrazlı, Mehmet Tüm, İsmail Ok, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan  Garnizon Komutanı Mehmet Akyürek ve ilçe Belediye başkanlarıyla binlerce vatandaş katıldı. 






Editör: Haber Merkezi