Balıkesir'de Türk Polis teşkilatının 168'nci kuruluş yılı çeşitli faaliyetlerle kutlanıyor. Emniyet Müdürlüğünün şehit ailelerine verdiği yemekte duygu seli yaşandı.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünün şehit ailelerine verdiği yemeğe Vali Ahmet Turhan da eşi ile birlikte katıldı. Emniyet mensubu şehitlerin aileleri ve teşkilattan emekli olan personeller de aileleriyle birlikte yemekte bir araya geldi.

Balıkesir Polis Evi'ndeki yemeğe Vali Ahmet Turhan ve eşi Nuran Turhan, Adalet Komisyonu Başkanı Hacı İbrahim Gözükara, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Salih Göldal, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. İbrahim Şenöz, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Demirel, Emniyet Müdür Yardımcıları, çok sayıda dernek başkanı, şehit aileleri ve emekli polisler katıldı.
ÇOCUKLARA OYUNCAK
Balıkesir Emniyet Müdürlüğünün polis evinde düzenlediği şehit ailelerine özel yemekte şehit polislerin ve yakınlarının çocukları da unutulmadı. Gecede tüm çocuklara oyuncak hediye edildi.

Ailelerin duygu seli yaşayıp hüzünlendiği gecede şehit polis çocuklarının hediye edilen oyuncaklarla pistte oynamaları görenleri hem gülümsetti, hem yüreklerini burktu. Çocuklar o anda dünyayı unutup oyuncaklarıyla oynamanın keyfini çıkardı. Emniyet görevlilerinin sivil ve resmi kıyafetleri ile misafirleri kapıda karşıladığı gecede davetlilere karanfil verildi.

Editör: Haber Merkezi