Balıkesir 2 nolu Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Aydın ve ekibi, Eğitim Bir Sen'in 28. Kuruluş yıldönümü kutlaması için gittikleri Antalya'dan dönüş yolunda, Balıkesir girişinde trafik kazası geçirdi. Pamukçu'daki kontrol noktasında kontrolden çıkarak bariyerlere çarpan otomobildeki yöneticilerden 2'si ağır 5'i yaralandı.


İbrahim Aydın ve şube yöneticileri, sendikanın genel başkanı Ali Yalçın ile katıldıkları toplantının anısına bu fotoğrafı çektirmişti.

Edinilen bilgilere göre, kaza Balıkesir-İzmir karayolunun Pamukçu girişinde meydana geldi.

EKIBİYLE BİRLİKTE 

Egitim Bir-Sen 2 nolu şube başkanı Prof. Dr. İbrahim Aydın ile yönetimindeki Mustafa Çevran, Ahmet Özcan, Hayri Akyazı ve Mahmut Uslu Antalya'daki toplantıya katıldı.

DÖNÜŞ YOLUNDA KAZA

Sendika yöneticileri, etkinliğin ardından Hayri Akyazı yönetimindeki araçla dönüşe geçti. Ekip, bugün sabaha karşı Balıkesir girişi Pamukçu yakınlarındaki kontrol noktasında trafik kazası geçirdi.

Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil bariyerlere çarparak takla attı.

Kazada yaralanan sendikacılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Atatürk Şehir Hastanesine getirilerek tedavi altına alındı.

AYDIN'IN DURUMU CİDDİ

Kaburgası ile vücudunda kırıklıklar oluştuğu öğrenilen şube başkanı Prof. Dr. İbrahim Aydın ile Hayri Akyazı Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi ve burada ameliyata alındı.

Aydın ile Akyazı başarılı geçen operasyonların ardından yoğun bakım ünitesine alındı.

Yaralılardan Mahmut Uslu'nun tedavisi Şehir Hastanesinde sürerken  diğer  2 isim tedavilerinin ardından taburcu edildi.

SENDİKACILAR HASTANEYE AKIN ETTİ

Kazanın ardından Memur-Sen Balıkesir il temsilcisi Ahmet Gür ile Eğitim Bir Sen Balıkesir 1 nolu şube başkanı Mehmet Çabuk ve diğer sendikacılar hastaneye giderek arkadaşlarının sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Süreci yakından takip etti.

Aynı zamanda balikesirim.net'te yazıları yayımlanan İbrahim Aydın başta olmak üzere arkadaşlarına geçmiş olsun dileklerimizi yolluyor, Allah'tan acil şifalar temenni ederiz.

Editör: Haber Merkezi