Sezen Aksu'nun yeni şarkısı "Şahane Bir Şey Yaşamak" oldu. Şarkıda dini değerlere hakaret edildiğini düşünen binlerce vatandaş tepkilerini sosyal medyada yaptıkları #Sezenaksuhaddinibil paylaşımları ile göstermeye devam ediyor. Diyanet İşleri Başkanlığı da açıklama yaparak şarkıda geçen "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" sözlerine tepkisini dile getirdi.

Bu arada Balıkesir Sivil Toplum Platformu ortak açıklama yaptı. 

Sezen Aksu ve ona destek verenlerin kınandığı açıklama şöyle:

SOSYAL MEDYA YIKILDI


Ünlü sanatçı Sezen Aksu "Şahane Bir Şey Yaşamak" isimli şarkısının sözleriyle gündeme bomba gibi düştü. Youtube'da ilk olarak 2017 senesinde yayınlanan bu şarkıda söz müzik ünlü sanatçı Sezen Aksu'ya ait olurken şarkıda geçen "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" ifadeleri tepki gördü.

İŞTE TEPKİ ÇEKEN ŞARKI

DİYANET-SEN DE KINADI
Diyanet-Sen Balıkesir Şube Başkanı Mehmet Akif Gerboğa, Aksu’nun “Şahane Bir Şey Yaşamak” isimli şarkısında geçen “Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e” sözlerine tepki gösterdi. 
#sezenaksuhaddinibil tagıyla yaptığı paylaşımda Gerboğa, "Minik beyinli sözde sanatçı müsveddesi sezen aksu Hz.Adem ve Hz. Havva annemize hakaret ederek semavi dinlerin mensuplarının tamamını hedef almıştır. Ya anırmasını dinletmek için ucuz hesaplar peşinde, ya da yeni din çalışması yapan kapitalizmin köpeği olarak alçakça hesaplar peşinde.
Her halükarda sürünüyor bazı yaratıklar" ifadelerini kullandı.

Sezen Aksu'ya tepkiler yanında destek verenlerin de çıkması dikkat çekti.
 


 

Editör: Haber Merkezi