Balıkesir'in Dünyaya açılan yüzü olan balikesirim.net'in dijital yayıncılıktaki ilkeli duruşu ve başarısından rahatsızlık duyanlar korsan kiralayıp sitemize siber saldırı düzenletti.

ACİZ YARATIKLAR!

BALIKESİR'in ilk internet haber sitesi olarak 10 Ekim 2008 yılında yayın hayatına başlayan balikesirim.net  4 Ekim 2019 gece yarısı, 'aciz' tanımlaması yapabileceğimiz yaratıkların siber saldırısına uğradı.

KİM OLDUĞUNUZU BİLİYORUZ!

Balıkesir destekli (!) yurtdışı merkezli gerçekleştirilen siber saldırı sonrası yayın akışımızda bazı sıkıntılar yaşandı.

Teknik ekibimiz gerekli müdahaleyi kısa sürede yaparak yaşanan sorunu çözmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

FESADIN İŞİ; HASET

Bizce kimlikleri malum fitne, fesat ve haset odağı çevreleri önce Allah'a, sonra yasal yollara başvurarak adalete havale edeceğiz.

ANLAYIŞINIZA İNANIYORUZ

Yayın akışımızdaki teknik sorunları kısa sürede aşacağımıza ve görsel düzenlemeler süresince bizi anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz.

DESTEĞİNİZLE AŞACAĞIZ

Ayrıca bu tür saldırılara karşı mücadelede en büyük gücümüzün siz takipçilerimiz olduğunu biliyor, desteğinizin artarak devamını bekliyoruz.

BALIKESİR'İN BİLGİ BANKASIYIZ

Ekonominden spora, güvenlikten güncel olaylara kadar zengin içeriğiyle "Balıkesir'in bilgi bankası" konumundaki balikesirim.net, dünyanın bir çok yerinden ziyaret ediliyor.

Sosyal medya hesaplarıyla birlikte her ay yüzbinlerce tekil ziyaretçiye ulaşan balikesirim.net, bundan böyle de Balıkesir için dedikodu değil, haber/yorum üretmeye ve yol göstermeye kararlılıkla devam edecektir.

Bu vesileyse, bizimle dayanışma içiresindeki okurlarımıza teşekkür ediyor, selamlarımızı yolluyoruz.