Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne sürpriz bir isim atandı. Lokman Gültekin'in Balıkesir'den alınması sonrası yaklaşık 2 yıldır Kurtuluş Candan'ın başarıyla yürüttüğü göreve, Eskişehir il müdürü getirildi. Böylece Balıkesir'in potansiyelini iyi bilen isim beklentileri boşa çıktı.

BALIKESİR İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde nöbet değişimi oldu. Kurtuluş Candan'ın yaklaşık 2 yıldır vekaleten yürüttüğü göreve Erkan Alkan atandı.  

En son Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevinde bulunan Alkan, atama kararı sonrasında hemen Balıkesir'e gelerek görevine başladı. 

BALIKESİRLİ İSİM BEKLENTİSİ VARDI

TARIM ve Orman Müdürlüğüne Balıkesir'den bir ismin atanacağına ilişkin kamuoyunda büyük bir beklenti oluşmuştu Bu yöndeki beklentiler yine hayal kırıklığıyla sonuçlandı.

ERKAN ALKAN KİMDİR?


 

1976 yılında Isparta Gelendost ilçesinde doğdu. 

Ankara Laborant Meslek Lisesi ve Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesinden Mezun oldu.

Erkan Alkan sırasıyla Elazığ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü, Bingöl Solhan Tarım İlçe Müdürlüğünde İlçe Müdür V., Kayseri Melikgazi İlçe Müdürlüğü Kurucu İlçe Müdürü, Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde İl Müdür Yardımcısı, Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü İl Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Evli ve iki çocuk babası olan Erkan Alkan’a  Balıkesir'deki görevinde başılar dileriz.

Editör: Haber Merkezi