Balıkesir’de meydana gelen trafik kazasında kamyonla çarpışan ve kolu kopan 112 ambulansının bayan şoförü, bir hafta önce gerçekleşen beyin ölümünün ardından hayatını kaybetti.

Bir hafta önce gerçekleşen beyin ölümünün ardından kalbi duran 2 çocuk annesi Tuğba Özlen için Atatürk Devlet Hastanesi’nde tören düzenlendi. Morg binası önünde düzenlenen törene Tuğba Özlen'in ailesi, Balıkesir Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Hasan Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Mustafa Alp Akdoğan, Hastane Yöneticisi Çetin Duran ve sağlık çalışanları ile hastane personeli katıldı.

Hastane bahçesinde Türk Bayrağı konulan cenazenin başında ambulans hoparlöründen dua yapıldı. Törene katılanlardan helallik istenirken, Özlen’in kardeşi Ramazan Aşık ablasının tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Tuğba Özlen’in eşi Mahir Özlen ve babası Sedat Aşık ayakta durmakta zorlanırken, yapılan duaların ardından Tuğba Özlen’in cenazesi Bigadiç’in Salmanlar Köyüne gönderildi. Burada kılınan ikindi namazı sonrası köy mezarlığında defnedilen Özlen, biri 6 aylık diğeri 9 yaşında 2 çocuk annesiydi. 

Editör: Haber Merkezi