Yaralı taşırken kamyonla çarpışan ambulansın sürücüsü Tuğba Özlen'in beyin ölümü gerçekleşti. Evli ve iki çocuk annesi olan genç kadının organlarının başlanması yönünde aileyle görüşmeler yapılıyor.

Balıkesir'de Cumartesi günü meydana gelen trafik kazasında yaralı taşırken bir kamyonla çarpışan 112 ambulansının şoförü olan acil tıp teknisyeni 32 yaşındaki Tuğba Özlen'in beyin ölümü gerçekleşti.

Doktorlar, Tuğba Özlen'in yoğun bakımda beyin ölümünün gerçekleştiğini bildirdi. Biri henüz 6 aylık olan 2 çocuk annesi Tuğba Özlen'in ölümü başta ailesi olmak üzere Balıkesir sağlık camiasında büyük üzüntüye yol açtı. Ailesi ile hemşire Tuğba Özlen'in organlarının bağışı konusunda görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Acı haberi alan Tuğba Özlen'in ailesi ve yakınları Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesine akın etti. Tuğba Özlen'in Bigadiç Etibor İşletmelerinde garson olarak çalışan kocası Mahir Özlen'in eşinin organlarının bağışlanmasına onay verdiği, eşinin 112'de çalışırken nelerle karşılaşıp nasıl mücadele verdiklerini bildiği için buna rıza gösterdiğini söylediği öğrenildi. Tuğba'nın babasının da organ bağışı için onay vermesine rağmen acılı annenin ise bunu istemediği, kızının cenazesine otopsi dahi yapılmasını istemediği, aileyle görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

Editör: Haber Merkezi