Köylerdeki hayır yemeklerine katılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Uğur, köy hayırlarının kardeşliğin ve kaynaşmanın sembolü olduğunu söyledi. Kendisine iletilen talep ve sorunları not alıp, konuların takipçisi olacağını dile getirdi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur, partililerle birlikte köyleri ziyaret ederek, geleneksel köy hayırlarına katıldı. Vatandaşlar, hükümetin yaptığı hizmet ve icraatlardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Uğur'a teşekkür etti.

Balya Ilıca Beldesi, Balya Kayalar, Büyükpınar, Tatlıpınar, Kavaklı Köylerini de ziyaret eden Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur ve beraberindeki teşkilat mensupları vatandaşların taleplerini dinleyip, muhtarlardan köylerinin durumu hakkında bilgi aldı. Bağalan Köyü hayrına katılan Merkez ilçe Başkanı Recep Şeker ile teşkilat üyeleri hayır cemiyetine katılan Vali Ahmet Turhan ile birlikte yemek yedi.

"KARDEŞLİĞİN VE KAYNAŞMANIN SEMBOLÜ"

Köylerde ilgiyle karşılanan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Uğur, köy hayırlarının Türkiye’nin en eski ve en önemli geleneklerden biri olduğunu, geleneklerin aradaki bağı daha da kuvvetlendirdiğine dikkat çekti. Bu cemiyetlerle dayanışma kültürünün yaşatıldığını, köy hayırlarının birlik, beraberliğin, kardeşliğin ve kaynaşmanın sembolü olduğunu söyledi.

Ziyaretleri sırasında kendisine aktarılan talep ve sorunları not alan Uğur, konuları takip edeceği sözünü verdi.

Köy hayırlarına Ak Parti İl Başkanı Av. Mahmut Poyrazlı, il yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker, ilçe yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanı Ramazan Bahçavan, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Zafer Dağarcıkoğlu ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı. 

Editör: Haber Merkezi